ΒΙΒΛΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

Η Ξένια Κούρτογλου, μία από τις πλέον επιτυχημένες ελληνίδες, και επί σειρά ετών φίλη αλλά και σπουδάστρια του Κολλεγίου ICPS, εξέδωσε ένα συναρπαστικό και πρακτικό βιβλίο με τίτλο: «H καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα». Το βιβλίο, που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον καθένα μας, καθώς δείχνει δρόμους για «ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή.»
Η κα. Κούρτογλου, έχοντας ήδη μια λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία και καριέρα στον επιχειρηματικό κόσμο, ολοκλήρωσε το τριπλό πιστοποιητικό του Coaching στο ICPS και συνεχίζει με το Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Με την πορεία της δείχνει έμπρακτα σε όλους μας αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος του βιβλίου της,  ότι «Η καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα!».

 

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Public Συντάγματος, όπου στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων αλλά και δεκάδες άνθρωποι που το έργο της Ξένιας τους έχει εμπνεύσει. Τη φοιτήτριά μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας στο Μεταπτυχιακό της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, οι εκπαιδευτές της αλλά και ο Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Παππάς.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
Συγχαρητήρια Ξένια! Καλοτάξιδo!

icps_intesive_lab_training

Intensive Lab Training (ILT)

Στο ICPS College for Humanistic Sciences πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση στην ψυχοθεραπεία δεν αφορά μόνο την απόκτηση θεωρητικών γνώσεων, αλλά τη σταδιακή διαμόρφωση της θεραπευτικής

icps_pce_2026_cologne

To ICPS στην Κολωνία για το PCE2026

Τα Παγκόσμια Συνέδρια PCE (Person-Centered and Experiential Psychotherapy and Counselling) αποτελούν τη σημαντικότερη διεθνή συνάντηση της κοινότητας της Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Ιδιαίτερη