Χαιρετισμός

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS, του μόνου Κολλεγίου στην Ελλάδα που από το 1989 εξειδικεύεται αποκλειστικά στις επιστήμες που συνδέονται με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Εύχομαι οι πληροφορίες που σας προσφέρουμε, αλλά και μια γνωριμία δια ζώσης, να σας πείσουν να γίνετε κι εσείς μέλη της «οικογένειάς» μας.

Η κληρονομιά του Κολλεγίου είναι πραγματικά μεγάλη, καθώς ιδρύθηκε από τρεις ακαδημαϊκούς, ανθρώπους του πνεύματος, οι οποίοι όχι μόνο πρωτοστάτησαν στην καθιέρωση των σχετικών επιστημών στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα με τη λειτουργία του πρώτου Μεταπτυχιακού Συμβουλευτικής/Ψυχοθεραπείας στη χώρα, αλλά συνέβαλαν, με το ακατάπαυστο μεράκι τους, στην εγκαθίδρυση επαγγελμάτων και στη διασύνδεση επαγγελματιών, μέσω της ίδρυσης ή συν-ίδρυσης οργανισμών. Ενδεικτικά αναφέρω την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής, την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Προσωποκεντρικών Συμβούλων & Ψυχοθεραπευτών κ.α.
 
Στα χρόνια που πέρασαν από το 1989 έως σήμερα, μέσα από πληθώρα συνεργασιών με εθνικούς και διεθνείς φορείς, αλλά και Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και προπαντός στο εξωτερικό, καθώς επίσης, μέσα από πιστοποιήσεις διεθνών οργανισμών και αδειοδοτήσεις του ελληνικού κράτους τόσο για το Κολλέγιο, όσο και για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, πραγματοποιούμε το όραμα της δημιουργίας ενός ποιοτικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος που ενσωματώνει τη θεωρητική και τη βιωματική γνώση.
 
Μια επαφή μαζί μας θα είναι αρκετή για να διαπιστώσετε ότι στο ICPS πιστεύουμε στην έμφυτη τάση και θέληση των ανθρώπων για διαρκή εξέλιξη και ανάπτυξη, προκειμένου να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Πιστεύουμε  ότι αυτό είναι το πραγματικό κίνητρο όσων επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα προγράμματά μας.  Αυτό, έχουμε δει στην πράξη να επιτυγχάνεται μέσω της απόκτησης ουσιαστικής, θεωρητικής και βιωματικής γνώσης και συγχρόνως μιας πολύ ισχυρής πίστης στον εαυτό, μιας ακλόνητης αυτοπεποίθησης. Σε αυτά ακριβώς στοχεύουμε τόσο μέσα από την ποικιλομορφία των προγραμμάτων σπουδών, όσο και μέσα από τον τρόπο στήριξης, επαφής και καθοδήγησης που προσφέρει το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό στους φοιτητές μας.
 
Η προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων μας τις τελευταίες δεκαετίες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό μονοπάτι. Σας προσκαλώ να γίνετε συνοδοιπόροι μας σε αυτό…
 
Φιλικά
Κωνσταντίνος Παππάς
Γενικός Διευθυντής
 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74