Το T-LIFE για το Triple Certificate in CoacingΤο T-LIFE για το Triple Certificate in Coacing

Η συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή του ICPS, Κωνσταντίνου Παππά και η εμπειρία της απόφοιτης του προγράμματος στο TLife, Εβίτας Τσιλοχρήστου.
Στη συνέντευξη αναλύεται ο ραγδαία αναπτυσσόμενος επαγγελματικός κλάδος του Coaching,
καθώς και η διαφορά του προγράμματος του ICPS σε σχέση με τα υπόλοιπα της αγοράς, ως προς το περιεχόμενο και κυρίως, ως προς την αλλαγή ζωής που οδηγεί το κάθε εκπαιδευόμενο:
είναι ένα πρόγραμμα που ξεκινά από την προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου, εκμαιεύει και αναδεικνύει τις δυνατότητες και τα ταλέντα του, και καταλήγει στις μεθόδους επαγγελματικής ανάδειξης και επιτυχίας στην ελληνική, αλλά και διεθνή αγορά.
Τα λόγια της απόφοιτης του προγράμματος δικαιώνουν τους ακαδημαϊκά υπεύθυνους και τους εκπαιδευτές του, καθώς τα όσα περιγράφει αποτελούν το στόχο και το σκοπό τους: «Η εμπειρία ήταν μοναδική, ο τρόπος σκέψης μετά το τέλος του προγράμματος τελείως διαφορετικός και η αισιοδοξία είχε προτεραιότητα σε κάθε μου σκέψη. Τις δεξιότητες και τα δυνατά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας μας, ούτε που τα φανταζόμαστε και αυτή είναι ουσιαστικά και η δουλειά του coaching».

icps.college.papanikolaou

Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS παρευρέθηκε ο Δημήτρης Παπανικολάου με μια εμπνευσμένη ομιλία με τίτλο «Όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι».

icps.college.christmas.party

Το πνεύμα των Χριστουγέννων στο ICPS

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025, το Student Lounge στον 7ο όροφο του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS φιλοξένησε το Χριστουγεννιάτικο Party, μια παράδοση που αποτελεί