Προσωπικό

Ναταλία-Γεωργία Κοσσυβάκη
B.Sc., B.A., Pg.Cert, ECPc

Η Ναταλία αποφοίτησε ως αριστούχος από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στο πλαίσιο του οποίου εκπόνησε ερευνητική εργασία με τίτλο «Νοημοσύνη: Κοινωνικά Σχήματα και Ταυτότητα», συνδυάζοντας τα επιστημονικά πεδία της Κοινωνικής Ψυχολογίας, της Ειδικής Εκπαίδευσης και της Χαρισματικότητας. 
 
Έχει εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο Κέντρο Ανθρωπιστικών Σπουδών - ICPS (ΚεΔιΒιΜ2) για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας από την European Association for Psychotherapy (EAP). Παράλληλα, η Ναταλία έχει μετεκπαιδευτεί στην Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση στο Ερευνητικό και Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής σε συνεργασία με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στο πλαίσιο του οποίου εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Η Καταπολέμηση του Στίγματος για την Ψυχική Ασθένεια ως Προϋπόθεση αλλά και ως Στόχος της Πρώιμης Παρέμβασης στην Ψύχωση». Επιπλέον, είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 
Αφού πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του δήμου Βύρωνα, εργάστηκε εθελοντικά στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου με ενεργή συμμετοχή και εποπτεία στη διαδικασία κλινικής συνέντευξης και στις ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Επίσης, ως ψυχολόγος μετεκπαιδεύεται στο Ιατρείο Πρώιμης Παρέμβασης στην Ψύχωση και στην Πτέρυγα Κουρέττα Β του Αιγινητείου Νοσοκομείου. Παράλληλα, παρέχει ατομική συμβουλευτική και θεραπεία σε ενήλικες, ενώ διατηρεί συνεργασία και με ιδιωτικό κέντρο Λογοθεραπείας και Συμβουλευτικής.
 
Την τρέχουσα περίοδο πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Παιδοψυχολογίας (Msc in Psychology of Child Development, University of Central Lancashire).
 
Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι διαδικασίες κατασκευής της Ταυτότητας, το Στίγμα για την ψυχική ασθένεια και οι επιδράσεις της δομής των διαπροσωπικών, οικογενειακών και κοινωνικών σχέσεων στην ψυχική υγεία. Το επαγγελματικό της ενδιαφέρον εστιάζεται στην κλινική αξιολόγηση, την πρόληψη και την Προσωποκεντρική θεραπεία ψυχικών διαταραχών.
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία
Ψυχολογία της Προσωπικότητας
Ψυχοπαθολογία
Στίγμα
Κοινωνική Ψυχολογία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2020-Present
  M.Sc. στην Παιδοψυχολογία
  University of Central Lancashire, UK
 • 2019-2020
  Πιστοποιητικό στην Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση
  Ερευνητικό και Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής, ΕΚΠΑ, GR
 • 2016-Present
  Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας - ECP
  European Association for Psychotherapy, AT
 • 2014-2018
  Β.Sc. Ψυχολογίας
  Πάντειο Πανεπιστήμιο, GR
 • 2005-2012
  Β.Α. στην Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση
  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, GR
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74