Προσωπικό

David Murphy,
B.Sc., Pg.Cert, M.Sc., Ph.D.

O David Murpy, Ph.D., είναι Chartered Psychologist, Πλήρες Μέλος του Τομέα της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Associate Fellow του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων, όπως και Πλήρες Μέλος του British Association for Counselling & Psychotherapy. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Nottingham της Αγγλίας και Διευθυντής Σπουδών του Master of Arts στην Προσωποκεντρική Βιωματική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία.

Έχει σπουδάσει στα Πανεπιστήμια Liverpool John Moores, Nottingham και Loughborough, ενώ έχει δουλέψει στα First Assist, Leicestershire Constabulary, Nottinghamshire Healthcare NHS Trust Centre for Trauma και στο DeMontford University. Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Fukuoka στην Ιαπωνία και Έγκριτο Μέλος της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.  Συγχρόνως έχει διατελέσει Πρόεδρος Επιστημονικών Επιτροπών σε Παγκόσμια Συνέδρια Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας.

Έχει επιμεληθεί την επίσημη έκδοση του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων και της Wiley, “Counselling Psychology: A Textbook for Study and Practice” (2017), ενώ είναι συνεπιμελητής  του “Relational Depth: New Perspective and Developments» (2012) μαζί με τους Rosanne Knox, Sue Wiggins και Mick Cooper, καθώς και συνεπιμελητής του «Trauma and the Therapeutic Relationship” (2013) με τον Stephen Joseph. Είναι συγγραφέας πάνω από 60 επιστημονικών άρθρων και κεφαλαίων βιβλίων στην έρευνα και εκπαίδευση της συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας.

Είναι επίσης, Editor του διεθνούς επιστημονικού περιοδικού Person-Centred and Experiential Psychotherapies and Counselling.

Στο ICPS, o David είναι επισκέπτης καθηγητής στο μοναδικό πρόγραμμα παγκοσμίως που φέρει έγκριση του NHS και του BACP για την «Προσωποκεντρική Βιωματική Συμβουλευτική για την Κατάθλιψη», και το οποίο προσφέρει στην Ελλάδα τo Κολλέγιο μας.  

 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

PCE Θεραπεία της Κατάθλιψης
Τραύμα & Μετατραυματική Ανάπτυξη
Σχεσιακό Βάθος
Προσωποκεντρική Βραχεία Θεραπεία
Έρευνα στην Προσωποκεντρική Βιωματική Προσέγγιση

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2009-2011
  Postgraduate Certificate στην Ανώτατη Εκπαίδευση
  University of Nottingham, UK
 • 2004-2010
  Ph.D. στην Κοινωνική Ψυχολογία
  Loughborough University, UK
 • 2003-2006
  Professional Qualification στη Συμβουλευτική Ψυχολογία
  British Psychological Society, UK
 • 2001-2003
  M.A. στις Σπουδές Συμβουλευτικής
  University of Nottingham, UK
 • 1999-2001
  Advanced Certificate στη Συμβουλευτική
  University of Nottingham, UK
 • 1993-1996
  B.Sc. στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία
  Liverpool John Moores University, UK
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74