Προσωπικό

Alexandra Sock,
B.A., B.Sc., M.Sc., MBA

H Αλεξάνδρα είναι μια διακεκριμένη σύμβουλος και profiler συναισθηματικής νοημοσύνης με 23 χρόνια εμπειρίας συμβουλευτικής σε διεθνές επίπεδο.


Έχει σπουδάσει, μεταξύ άλλων, φιλολογία, οικονομικά, διοίκηση ανθρώπινων πόρων και marketing. Κατέχει δύο πτυχία στην ιταλική, γαλλική και ισπανική φιλολογία και στα οικονομικά και τις οργανωσιακές αλλαγές. Είναι επίσης κάτοχος, τριών μεταπτυχιακών τίτλων. Ενός ΜΒΑ Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων, ενός MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών και ενός MSc στην Παιδική Ανάπτυξη & τις Νευροεπιστήμες. Έχει πληθώρα πιστοποιήσεων σε διάφορα αντικείμενα όπως το Business, Life & Team Coaching από τον ICF, στη Συστημική Συμβουλευτική Οργανισμών και στο NLP από το Trinergy NLP Lehrtrainerin Trinergy Ιnstitute, στο Process Communication Model από το KCG Vienna, ενώ έχει εκπαιδευτεί στην αποκωδικοποίηση των εκφράσεων και των συναισθημάτων στα προγράμματα του Dirk Eilert και του Paul Ekman!


Οι κύριες δεξιότητες της είναι στην συναισθηματική νοημοσύνη, στη διαχείριση και αλλαγή συναισθημάτων, στην αποκωδικοποίηση του προσώπου, στην ηγεσία και στην γλώσσα του σώματος.


Η Αλεξάνδρα ξεκίνησε ως διευθύντρια προϊόντων στην Unilever, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον χώρο της επιλογής προσωπικού ως σύμβουλος επιχειρήσεων. Άφησε τον ρόλο της ως senior consultant σε μια διεθνή εταιρεία head-hunting και ανέλαβε τον ρόλο της διευθύντριας HR της Columbia Sportswear Ευρώπης. Η εκπαίδευση και η ανάπτυξη ανθρώπων όμως την κέρδισε πολύ νωρίς. Σήμερα, κατόπιν δεκάδων Train the Trainers που έχει ολοκληρώσει, είναι από τους ελάχιστους πραγματικούς Master Trainers στην Ευρώπη.


Συνεργάζεται με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες και οργανισμούς στην Ευρώπη, στην Ασία και τις ΗΠΑ όπως, Abbvie, Agrana, Doka, Kraft Europe, Lafarge CETEC, L’ Oreal, NOKIA, Montrail, Price Waterhouse & Coopers, Redbull, Samsung, Vaillant κ.α.


Μιλάει έξι γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρωσικά) και η βάση της είναι η Βιέννη.


Στο ICPS η Αλεξάνδρα εκπαιδεύει στο Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Ψυχολογία καθώς και στο μοναδικό Triple Certificate in Coaching.

 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Συναισθηματική Νοημοσύνη
Ανάλυση Μικροεκφράσεων
Διαχείριση Προσωπικού
Business & Life Coaching
Ανάλυση Προσωπικότητας

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2018-2019
  KCG Vienna, AT
 • 2008-2010
  MSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οικονομικών
  Donau-Universität Krems, AT
 • 2003-2008
  ΜΒΑ στην Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων
  University of Konstanz, DE
 • 1999-2001
  M.Sc. στην Παιδική Ανάπτυξη & τις Νευροεπιστήμες
  Interuniversitäres Colleg, ΑΤ
 • 1997-2004
  Πιστοποίηση στη Συστημική Συμβουλευτική Οργανισμών & NLP
  Trinergy NLP Lehrtrainerin Trinergy Ιnstitute, AT
 • 1994-1997
  B.Sc./M.Sc. στα Οικονομικά & τις Οργανωσιακές Αλλαγές
  University of Innsbruck, ΑT
 • 1993-1996
  B.A./M.A. στις Ευρωπαϊκές Γλώσσες - Φιλολογία
  University of Innsbruck, ΑT
 • 1993-1995
  Diploma στο Coaching
  ICF - Coach U, USA
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74