Προσωπικό

Ναταλία Κουτρούλη
B.Sc., M.Sc., Ph.D.

Η Ναταλία ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ψυχολογία της Υγείας από το University of Surrey (UK) και Διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και είναι μέλος, μεταξύ άλλων, στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων.

Η Ναταλία έχει εκπαιδευτεί στην Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και είναι διεθνώς πιστοποιημένη από τον φορέα Academy of Cognitive and Behavioral Therapies. Έχει εκπαιδευτεί στη Συμβουλευτική & Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας, στη Διάγνωση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών και την Συμβουλευτική, ενώ παράλληλα έχει ολοκληρώσει πιστοποιημένη εκπαίδευση στην κλινική εποπτεία.


Εργάζεται από το 2003 ως ψυχολόγος, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, ως διδάσκουσα μαθημάτων ψυχολογίας, συμβουλευτικής και γνωσιακής – συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας σε πιστοποιημένα προγράμματα Κολλεγίων και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, καθώς και ως υπεύθυνη ακαδημαϊκών προγραμμάτων στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2020-21 συνεργάζεται αποκλειστικά με το ICPS σε προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά προγράμματα!

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία
Συμβουλευτική Γονέων
Θεραπεία Ζεύγους & Οικογένειας
Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας
Κλινική Εποπτεία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2020
  Πιστοποιητικό Συμβουλευτική & Θεραπεία Ζεύγους & Οικογένειας
  Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, GR
 • 2018
  Πιστοποιητικό στην Κλινική Εποπτεία
  SDS Seminars, UK
 • 2010-2015
  Ph.D. Κλινικής Ψυχολογίας
  Πάντειο Πανεπιστήμιο, GR
 • 2009-2010
  Δίπλωμα στη Διάγνωση Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών & τη Συμβουλευτική
  ΕΨΥΠΕ, GR
 • 2003-2005
  Δίπλωμα στις Γνωσιακές Ψυχοθεραπείες
  ΕΠΙΨΥ, GR
 • 2001-2002
  M.Sc. στην Ψυχολογία Υγείας
  University of Surrey, UK
 • 1997-2001
  B.Sc. Ψυχολογίας
  Πάντειο Πανεπιστήμιο, GR
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74