Προσωπικό

Κατερίνα Φράγκου,
B.Sc., M.Α., Ph.D.

Η Κατερίνα είναι λέκτορας στο τμήμα Νομικής και Εγκληματολογικής Ψυχολογίας, έχοντας ολοκληρώσει τις βασικές της σπουδές στο Λονδίνο (City University of London) στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Το 2012 αποφοίτησε από τις μεταπτυχιακές σπουδές στις Ευρωπαϊκές Σπουδές (University College London).
Παρουσίασε σε διάφορα συνέδρια σε διάφορα μέρη όπως Ινδία, Μίσιγκαν, Μινεάπολις και Ουάσινγκτον. Το ίδιο διάστημα ολοκλήρωσε το δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο πάνω στην Εκπαίδευση (Michigan State University). Το Μάρτιο του 2016 έγινε δεκτή ως Υποψήφια Διδάκτορας στο τμήμα Ποινικού Δικαίου του Walden University στη Μινεάπολις/ Μινεσότα. Η διατριβή της καταπιάνεται με τη μελέτη τρόπων ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για την ανίχνευση ηλεκτρονικής παιδικής εκμετάλλευσης μέσω ποιοτικής έρευνας. 
 
Η Κατερίνα επίσης εργάζεται με παιδιά και εφήβους σε διαφορετικά πλαίσια. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι η ψυχολογία γονέων και παιδιών, η χρήση του διαδικτύου με ασφάλεια από τα παιδιά, οι ποιοτικές μέθοδοι έρευνας καθώς και τα παιδιά που υποφέρουν από οικογενειακή βία. 
 
Στο Κολλέγιο διδάσκει στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εγκληματολογικής Ψυχολογίας. 
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Ηλεκτρονική Παιδική Εκμετάλλευση
Ενδοοικογενειακή Βία
Ποινικό Δίκαιο
Ποιοτική Έρευνα και Mεθοδολογία
Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2018
  Ph.D. Ποινικού Δικαίου
  Walden University, Minneapolis, USA
 • 2014-2015
  Μ.Α. στην Εκπαίδευση
  Michigan State University, Michigan, USA
 • 2011-2012
  M.A. στις Ευρωπαϊκές Σπουδές
  University College London (UCL), London, UK
 • 2008-2011
  B.Sc. στην Διεθνή Πολιτική
  City University of London, UK
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74