Προσωπικό

Χριστοδούλη Λαγογιάννη,
B.Sc., M.Sc., Ph.D.

Η Χριστοδούλη  είναι Ψυχολόγος με προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία Αποκατάστασης στο Πανεπιστήμιο του Nottingham. Έχει ολοκληρώσει το διδακτορικό της στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία με ειδίκευση στη διάθεση και την γνωστική έκπτωση μετά απο εγκεφαλικό επεισόδιο στο Πανεπιστήμιο του Nottingham και παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στη Συμβουλευτική στο Ridgeway College, Ltd.
 
Έχει παρουσιάσει προκαταρκτικά αποτελέσματα της διδακτορικής της έρευνας στο ετήσιο συνέδριο Organization for Psychological Research Into Stroke (OPSYRIS) στην Αγγλία τον Οκτώβριο του 2015. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως στην Νευροψυχολογία, την Ψυχολογία της Αποκατάστασης και την Συμβουλευτική. 
 
Έχει ερευνητική εμπειρία στο Εθνικό σύστημα Υγεία της Αγγλίας (NHS) και δουλεύει με ένα ευρύ φάσμα ηλικιακών ομάδων και πληθυσμών. 
Στο Κολλέγιο ICPS διδάσκει στο προπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Κλινικής Ψυχολογίας.
 
Δημοσίευση:
Lagogianni, C., Thomas, S. & Lincoln, N. (2016). Examining the Relationship between Fatigue and Cognition after Stroke: A Systematic Review. Neuropsychological Rehabilitation. DOI: 10.1080/09602011.2015.1127820 
 

 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Κλινική Νευροψυχολογία
Ψυχολογία της Αποκατάστασης
Γνωσιακή Επιστήμη
Έρευνα

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2015-2018
  Advanced Diploma in Counselling
  Ridgeway College
 • 2013-2017
  Ph.D. Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας
  Nottingham University, UK
 • 2012-2013
  M.Sc. στη Ψυχολογία Αποκατάστασης
  Nottingham University, UK
 • 2009-2012
  B.Sc. Ψυχολογίας
  Hertfordshire University, UK
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74