Προσωπικό

Σωτήρης Καραγιάννης,
B.Sc., M.Ed., MBA

Ο Σωτήρης ασχολείται τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια με την εκπαίδευση στελεχών, σχεδιάζοντας και εκπονώντας προγράμματα σε τομείς όπως ηγεσία, πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελάτη και τεχνικές παρουσιάσεων. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ελληνικού παραρτήματος της Dale Carnegie Training, με ευθύνες στην ανάπτυξη και οργάνωση των προγραμμάτων της εταιρίας στην Ελλάδα. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει Ακαδημαϊκός Διευθυντής και εισηγητής προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων Βρετανικών και Ελβετικών Πανεπιστημίων, σε συνεργασία με ελληνικά Κολλέγια, στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Παράλληλα, διδάσκει Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Ηγεσία σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
 
Στο portfolio του περιλαμβάνονται θέματα “General Management”, “Train-the-Trainer”, “Upselling Techniques”, “Marketing for the Hotel Industry”, “Teamwork”, “Leading Change”, “English for Business”, “Decision Making Techniques”, “Presentation Skills”,  “Performance Appraisal”, “Sales Techniques”, “Customer Care” για επιχειρήσεις όπως Coca-Cola 3E, Viohalko Group, Sanofi, Royal Bank of Scotland, Hotel Porto Karras, Hotel Chandris Metropolitan, European Credit Insurance, National Bank of Greece Training Center, Lavipharm, IASO Hospital, Nationale Nederlanden, JMK (Dr John Kalogerakis) Consultants, OteAcademy, Media Strom, Sprider Stores, Sfakianakis Group, Johnson & Johnson, Nike, Elbisco, Elinoil, 3M.
 
Ο Σωτήρης έχει εργαστεί επίσης στην Ναυτιλία (Ελληνικά Ναυπηγεία Σκαραμαγκά) και στην Συσκευασία (Κ. Γραμματόπουλος ΑΕΒΕ) με ευθύνες στον τομέα διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού.
 
Είναι πιστοποιημένος εισηγητής του ΕΚΔΔΑ και Επικεφαλής Αξιολογητής ISO9001. Συνεργάζεται με το ICPS από το 2007. Είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του Τμήματος Ψυχολογίας και του ΚΕΔΙΒΙΜ2 του Κολλεγίου και Υπεύθυνος Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης. 
 
Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται θέματα διαχείρισης της αλλαγής στις επιχειρήσεις και καινοτομίας.
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Εκπαίδευση Στελεχών
Πωλήσεις
Coaching
Οργανωσιακή Συμπεριφορά & Hγεσία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 1998-2000
  Management Business Administration
  University of Strathclyde, UK
 • 1988-1990
  M.Ed. στις Μαθησιακές Δυσκολίες
  Lesley University, USA
 • 1980-1984
  B.Sc. Διοίκηση Επιχειρήσεων
  Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree)
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74