Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Η Ζωή στο ICPS

“Το Ταξίδι Τελειώνει! Η Επιτυχία Ξεκινά!”

Το  πρόγραμμα του Κολλεγίου στην Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία, «Προσωποκεντρικές Ρίζες», προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε μία από τις πιο κορυφαίες θεραπευτικές προσεγγίσεις για την ψυχική υγεία και ευημερία. 
 
Στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για φέτος, όπου εκπαιδευόμενοι από παλαιότερες εκπαιδευτικές ομάδες συναντήθηκαν στις αίθουσες ξανά, μια νέα, εξελιγμένη, ομάδα Προσωποκεντρικών Ψυχοθεραπευτών γεννήθηκε! Με δεξιότητες παρόμοιες των οποίων δεν απέκτησε καμία άλλη εκπαιδευτική ομάδα έως τώρα. Κλινική Ψυχολογία, Ψυχιατρική, Ψυχοφαρμακολογία, Θεραπεία Μέσω Τέχνης, Brief Therapy, Προσωποκεντρικό Coaching, Storytelling στη Θεραπεία και πολλές άλλες εξειδικεύσεις «δάνεισαν» τα θεραπευτικά εργαλεία τους στους τελειόφοιτούς μας.
Στις 20 Απριλίου 2018 οι μελλοντικοί ψυχοθεραπευτές εκπαιδεύτηκαν σε professional skills και στις 4-5 Μαΐου 2018 ο κύκλος της εκπαίδευσης έκλεισε με τις παρουσιάσεις των νέων Προσωποκεντρικών Ψυχοθεραπευτών οι οποίοι απόλαυσαν τη διαδικασία της «έκθεσης»!!
 
Το Κολλέγιό μας με την ηθική ικανοποίηση για την άριστη εκπαιδευτική διαδικασία και την ολοκλήρωσή της, συνεχίζει  την εκπαίδευση με το ενιαίο πλέον τετραετές πρόγραμμα των «Προσωποκεντρικών Ριζών».
 
“Το Ταξίδι Τελειώνει! Η Επιτυχία Ξεκινά!” 
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας