Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Dr. Jelena Levina από το Πανεπιστήμιο Riga Stradins της Λετονίας επισκέφτηκε το ICPS!

Στις 15-18 Μαΐου το ICPS υποδέχεται την Dr. Jelena Levina, Ψυχολόγο Υγείας, από το Πανεπιστήμιο Riga Stradins της Λετονίας. Η Dr. Levina επισκέφθηκε το ICPS στο πλαίσιο της ανάπτυξης και δημιουργίας ενός ισχυρού δικτύου συνεργασιών ανάμεσα στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ευρώπης, για το οποίο το κολλέγιό μας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον.
 
Η Λετονή καθηγήτρια εκπροσώπησε το Τμήμα της Ψυχολογίας της Υγείας και της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Riga Stradins και στο πλαίσιο της επίσκεψής της πραγματοποίησε δύο τετράωρες διαλέξεις στους φοιτητές των Τμημάτων M.Sc. στην Ψυχολογία της Υγείας και B.Sc. στην Ψυχολογία.  
 
Η θεματολογία των διαλέξεων ήταν:
1. Ανομία
2. Ψυχολογικές επιπτώσεις της ανομίας
3. Συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις και η επίδρασή της στο ευ-ζην
4. Προσωπικές αξίες και χαρακτηριστικά προσωπικότητας
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Κολλέγιο, η Dr. Levina συνομίλησε με τους συναδέλφους αλλά και τους φοιτητές σε μια προσπάθεια ανεύρεσης κοινών ερευνητικών ενδιαφερόντων και κοινών δράσεων των δύο εκπαιδευτικών φορέων.
 
Το ICPS συνάπτει σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς φορείς, με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου ώστε οι φοιτητές μας να διευρύνονται και να έχουν ευκαιρίες σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η ανάγκη μας, και την κάνουμε πράξη!
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας