Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Δελτίο Τύπου: Τριημερίδα "Ημέρες Ψυχολογίας" 2013

  • 13/06/2013

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS ανακοινώνει την επιστημονική τριημερίδα "Ημέρες Ψυχολογίας".
 
Στην κρίσιμη αυτή εποχή, όπου η ψυχολογία της κοινωνίας επηρεάζεται από τις καθημερινές εξελίξεις αλλά και επηρεάζει τη διαμόρφωσή τους, αναμφισβήτητα βιώνουμε… Ημέρες Ψυχολογίας!

Προσκεκλημένοι κεντρικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του χώρου, παρουσιάζουν τη δική τους οπτική γωνία, σε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που περιλαμβάνει:

Στρες και Ψυχική Ανθεκτικότητα, Στρες και Υγεία, Χρόνια Ασθένεια, Μαζικό Τραύμα, Κακοποίηση και Βία, Παιδική Παραβατικότητα και Ελληνική Δικαιοσύνη, Παιδιά και Διαδίκτυο, Συναισθήματα στην Παιδική Ηλικία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Παιδική Παχυσαρκία, Συμβουλευτική και Ενεργητική Ακρόαση, Coaching κ.α.

Η τριημερίδα διεξάγεται 19-21 Ιουνίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και φοιτητές και αποφοίτους των ανθρωπιστικών επιστημών ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.psychologydays.com ή  τηλεφωνήστε στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS  210.64.56.565

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας