Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Εφημερίδα "Ημερησία" για το ICPS

  • 13/09/2007
Η καθημερινή οικονομική εφημερίδα Ημερησία παρουσίασε σε ειδικό ένθετό της για την εκπαίδευση το Σεπτέμβριο του 2007 το ICPS.
 
Μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε αναφορά στην ιστορία του ιδρύματος, αλλά και στη φιλοσοφία του. Επίσης, ανέλυσε τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται και τις νέες συνεργασίες με ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς φορείς, ενώ φιλοξένησε την ακόλουθη δήλωση του εξωτερικού εξεταστή και καθηγητή του Manchester Metropolitan University, Dr. Paul Wilkins για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική: «Πρόκειται για ένα άψογο, καλοσχεδιασμένο και, άριστα, εφαρμοσμένο πρόγραμμα, το οποίο παραδίδεται από μια ομάδα επιστημόνων με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλη αφοσίωση… Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του είναι ο τρόπος με τον οποίο οι φοιτητές βιώνουν τη θεωρία και μεταβαίνουν από αυτή στην πράξη και πάλι πίσω». 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας