Η Επιλογή που Αλλάζει τη Ζωή σου

 
Σε ένα περιβάλλον που δοκιμάζει διαρκώς όλα όσα πίστευες και όλα εκείνα στα οποία βασιζόσουν…

 

Σε μια κοινωνία που απαιτεί από εσένα διαρκώς περισσότερα, πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιο σύνθετα και αμείβοντας σε πολύ λιγότερο…

 

Σε μια χώρα όπου ένα συνηθισμένο πτυχίο ή μεταπτυχιακό δεν αρκεί πια για να σε κάνει να διακριθείς και να πετύχεις…

 

Είτε βρίσκεσαι στο 18ο έτος της ηλικίας σου, είτε στο 24ο, ή στο 30ο... Είτε διανύεις τη δημιουργική δεκαετία των 40 ή τις μεταβατικές δεκαετίες των 50 και 60…

 

Η επιλογή να ζήσεις ένα από τα προγράμματα του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS, είναι...
η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

 

Οι απόφοιτοί μας είναι τα ζωντανά παραδείγματα αυτής της αλλαγής και κάθε ένας έχει να αφηγηθεί τη δική του προσωπική ιστορία.

 

Ο 23χρόνος Άγγελος, που σπούδαζε παράλληλα στο Καποδιστριακό και στο ICPS, ολοκλήρωσε το προπτυχιακό πρόγραμμα Ψυχολογίας και με εφόδιο το υψηλό επίπεδο γνώσεων που απέκτησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, την πρακτική άσκηση στα κατάλληλα πλαίσια και τη σωστή προετοιμασία που έκανε με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και εξειδικευμένα τεστ με τους συμβούλους σταδιοδρομίας του Κολλεγίου, κατάφερε να διεκδικήσει μία θέση σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και να εκπονεί σήμερα το διδακτορικό του στη Συμβουλευτική Ψυχολογία! Έκανε πραγματικότητα ένα όνειρο στο οποίο πίστεψαν πρώτα από όλους οι καθηγητές και μέντορές του.

 

Η Σοφία, που στο 50ο έτος της ηλικίας της απέκτησε τη δύναμη να σπουδάσει για πρώτη φόρα και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Να αφήσει την «ασφάλεια» μιας εργασίας – και μάλιστα στο δημόσιο - που όμως δεν την κάλυπτε και όχι μόνο να πάρει το πτυχίο της στην Ψυχολογία, αλλά να ολοκληρώσει με επιτυχία το Μεταπτυχιακό της και σήμερα να διατηρεί το δικό της γραφείο. Μέσα στις αίθουσες ήρθε σε επαφή με ανθρώπους που την έκαναν να πιστέψει στον εαυτό της και να ξετυλίξει την ικανότητά της να βοηθάει πραγματικά τους ανθρώπους. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να κάνεις τη «φύση» σου εργαλείο δουλειάς.

 

Η Νεφέλη, που μόλις στα 24 της χρόνια, δίχως να έχει κάποιον να τη στηρίξει οικονομικά, ολοκλήρωσε το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό της και τώρα, με την αυτοπεποίθηση που της χάρισαν οι εκπαιδευτές της και η συνολική εμπειρία της στο ICPS, διεκδίκησε και προσλήφθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ στη χώρα κατά της κακοποίησης των παιδιών.

 

Ο Δημήτρης, που για δέκα χρόνια δούλευε σε τράπεζα και από την πρώτη συνέντευξη με έναν από τους συμβούλους σταδιοδρομίας του Κολλεγίου, μπόρεσε να οραματιστεί τον εαυτό του, υπερασπιστή της ψυχικής υγείας των ευπαθών και μειονοτικών ομάδων. Η τόσα χρόνια πεζή καθημερινότητά του άλλαξε, όταν του δόθηκε ο χώρος και η ώθηση να υλοποιήσει τα όνειρά του.

 

Οι δεκάδες απόφοιτοι μας, που μέσα από την εμπειρία τους στο ICPS, ανέδειξαν το ποιοι πραγματικά είναι, πίστεψαν στον εαυτό τους, ενίσχυσαν τις γνώσεις τους και διεκδίκησαν τα όνειρά τους, πιστοποιούν ότι η επιλογή του ICPS, είναι επιλογή αλλαγής ζωής…

 

Το περιβάλλον, οι άνθρωποι, η φιλοσοφία και ο τρόπος εκπαίδευσης είναι αυτά που συντελούν στην αλλαγή αυτή. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητά σου, η αποδοχή της προσωπικότητάς σου, η πίστη στα όνειρα και τις δυνατότητές σου, είναι αυτά που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Η διαρκής υποστήριξη σου σε ενδυναμώνει, αλλά παράλληλα σε οδηγεί στην πλήρη ανάληψη της ευθύνης για την ίδια σου τη ζωή, προσωπική και επαγγελματική.

 
Σε έναν κόσμο ασταθή, εσύ αποκτάς σταθερές για την εξέλιξη και το μέλλον σου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74