Σύλλογος Αποφοίτων ICPS

Η σχέση του Κολλεγίου με τους πτυχιούχους του δεν σταματά με την απόκτηση του πτυχίου. Επιδιώκουμε τη συνεχή στήριξη συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση του οράματός μας, που δεν είναι άλλο από τη διάχυση των αξιών του Κολλεγίου από τους στενούς κόλπους της ακαδημαϊκής μας κοινότητας στην κοινωνία, την επιστήμη και τα επαγγελματικά πεδία δράσης των αποφοίτων μας. 

Ο Σύλλογος Αποφοίτων σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης αποσκοπούν στην επαγγελματική αποκατάσταση και ενίσχυση των αποφοίτων όλων των Τμημάτων του ICPS. Παράλληλα, στόχος του Συλλόγου Αποφοίτων είναι η σύνδεση των εκατοντάδων αποφοίτων με το Κολλέγιο, η  ανάπτυξη και η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών του, η ενημέρωση για τα δρώμενα μέσα και έξω από τους κόλπους του ICPS και  σύνδεση των απανταχού αποφοίτων μεταξύ τους, με το Κολλέγιο και με την κοινωνία στην οποία ζουν και εργάζονται.
 
Η καταξίωση των πτυχιούχων μας στον επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο αποδεικνύει έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχεται. Η παρουσία και η συμπαράστασή σας, αποτελούν πηγή στήριξης και έμπνευσης και διασφαλίζουν την επιτυχία του Συλλόγου. Σας καλούμε να εγγραφείτε στο Σύλλογο  συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα εδώ.
 
Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου αποφοίτων εξασφαλίζουν οφέλη όπως:
 
  • Υποστήριξη στην ανεύρεση εργασίας
  • Δικτύωση 
  • Νομική στήριξη ανεύρεση Συμβούλου/Ψυχολόγου 
  • Παρακολούθηση εκπαιδευτικών/επιμορφωτικών προγραμμάτων σε ειδικές τιμές
  • Εγγραφή σε newsletter και ενημέρωση για τα νέα και τις εξελίξεις του κλάδου
 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74