Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Προσωπικό

Δανάη Βάγια
B.Sc., M.Sc.

Η Δανάη είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και κάτοχος MSc στη Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου (University of Edinburgh). Εν συνεχεία, εκπαιδεύτηκε στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία στο ICPS.
 
Έχει συμμετάσχει ως διευκολύντρια σε ομάδες μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε ομάδες γονέων. Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «PRAKSIS»παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε άστεγο πληθυσμό ενώ από τον Ιούνιο 2016 έως τον Ιανουάριο 2017 εργάστηκε ως ψυχολόγος στηνΟργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (“Medecins Sans Frontieres”) δουλεύοντας ψυχοθεραπευτικά με πρόσφυγες. Στο παρελθόν συνεργάστηκε εθελοντικά με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κέντρο Ζωής» παρέχοντας μεταξύ άλλων ψυχολογική υποστήριξη σε νοσηλευόμενους οροθετικούς. 
 
Σήμερα εργάζεται σε ιδιωτική βάση ως ψυχολόγος και συνεργάζεται με το ICPSως εκπαιδευόμενη διευκολύντρια στο MScστην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Συμβουλευτική
Θεραπεία Ζεύγους
Ψυχοκοινωνική υποστήριξη προσφύγων

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2008-2012
  Pg. Diploma στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική
  University of Strathclyde (ICPS)
 • 2007-2008
  M.Sc Συμβουλευτικής
  University of Eidinburgh, UK
 • 2000-2006
  B.Sc. Ψυχολογίας
  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Εγγραφείτε στο Newsletter μας