Πλατφόρμες Προσωπικής Ανάπτυξης & Εξέλιξης στο ICPS

Με καθορισμό προσωπικών στόχων του κάθε φοιτητή, αποτελεί μια πρωτοποριακή αλλαγή που φέρνουν οι Πλατφόρμες που χρησιμοποιούμε  στο ICPS. Η πλατφόρμα, εκτός από τον καθορισμό και την επίτευξη των προσωπικών στόχων, δίνει τη δυνατότητα μετατροπής των θεωρητικών και βιωματικών γνώσεων σε πρακτικές και εφαρμοσμένες δεξιότητες που θα βοηθήσουν τους αποφοίτους μας να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες.
 
Ο κάθε φοιτητής μέσω της Πλατφόρμας έχει πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες όπως:
  • Καθορισμό ακαδημαϊκών και προσωπικών στόχων και τα ενδιάμεσα βήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν για την υλοποίησή τους, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του και του προσωπικού του Coach. 
  • On-line συζητήσεις, private chat με τους συμφοιτητές ή τον personal coach.
  • Διαγράμματα για το επίπεδο παραγωγικότητας που βάζουν τους εκπαιδευόμενους σε ένα δημιουργικό παιχνίδι ανταγωνισμού με τον ίδιο τους τον εαυτό.
 
Στόχος μας είναι κατά την διάρκεια της όποιας εκπαίδευσής σας να έχετε στη διάθεσή σας τόσο το ακαδημαϊκό προσωπικό όσο και μια ποικιλία μέσων που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε και να κατακτήσετε τους στόχους της ζωής σας ώστε να είστε έτοιμοι να σταθείτε  στον επαγγελματικό σας χώρο αμέσως μετά την απόκτηση του πτυχίου σας!
 
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με bold είναι υποχρεωτική.

Επώνυμο
Όνομα
Email
Κωδικός Ασφαλείας Ανανέωση
 Επαναεισάγετε Κωδικό Ασφαλείας

Το μήνυμά σας
Βρίσκεστε εδώ: Η Ζωή στο ICPS /