Τελετή Αποφοίτησης 2014

Στις  29 Ιουνίου 2014 το ICPS πραγματοποίησε την τελετή αποφοίτησης στην οποία τιμήθηκαν  οι απόφοιτοι που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους και απέκτησαν το πτυχίο τους διανύοντας ένα απαιτητικό ταξίδι γνώσεων στα Μεταπτυχιακά μας Προγράμματα.
Στη γιορτή της αποφοίτησης ήταν παρόντες, νιώθοντας περηφάνια, οι συγγενείς των αποφοίτων μας και οι καθηγητές τους, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για την συμβολή τους στο έργο των παιδιών. Την απονομή των πτυχίων έκανε η Πρόεδρος του Κολλεγίου, κα Πόλλυ Ιωσηφίδη και ο Διοικητικός Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Παππάς.  

Πιο συγκεκριμένα, τιμήθηκαν: 
 
Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική που έχουν προσφέρει πολύτιμο υποστηρικτικό έργο σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς ψυχικής υγείας, αλλά και σε πολυάριθμους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητα τους. 
Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού στην Παιδοψυχολογία που στηρίζουν καθημερινά παιδιά και γονείς τόσο σε μαθησιακό όσο και σε ψυχολογικό/αναπτυξιακό επίπεδο.
Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία της Υγείας που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας, σε θέματα πρόληψης και προάσπισης της γενικότερης υγείας του πληθυσμού.
Η καταξίωση των πτυχιούχων μας στον επιστημονικό και επαγγελματικό χώρο αποδεικνύει έμπρακτα το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο τους!
 
Βρίσκεστε εδώ: Εκδηλώσεις /