Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Προσωπικό

Sue Ann Herron,
B.A., M.A., Ph.D.

Η Sue Ann έχει εργαστεί σε οργανισμούς της Fortune 500 για πάνω από 20 χρόνια με εξειδίκευση στην ηγεσία, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, όπου ανέπτυξε και εφάρμοσε καινοτόμες επιχειρηματικές πρακτικές, ενώ υπήρξε και Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing σε εταιρεία High-Tech. 
 
Άφησε τον επιχειρηματικό κόσμο προκειμένου να επιδιώξει το Διδακτορικό της στην Ψυχολογία με ειδική έμφαση τις Προσωποκεντρική Θεραπεία μέσω Εκφραστικών Τεχνών. Έγραψε τη διατριβή της με θέμα “Natalie Rogers: An Experiential Psychology of Self-Realization Beyond Abraham Maslow and Carl Rogers”. Είναι ειδήμων πάνω στη ζωή και εργασία της Natalie Rogers και είναι η επίσημη βιογράφος της, ενώ η Βιογραφία της Rogers αναμένεται σύντομα.  
 
Η Sue Ann είναι η Διευθύντρια και Επικεφαλής Εκπαιδεύτρια του διετούς προγράμματος Προσωποκεντρικής Θεραπείας μέσω Εκφραστικών Τεχνών με τίτλο «Expressive Arts for Healing and Social Change: A Person-Centered Approach». Έχει διδάξει/παραδώσει το πρόγραμμα PCEAT στα Saybrook University, Sofia University και σε συνεργασία με το Meridian University, ενώ υπήρξε μέλος του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Υπαρξιστικής, Ανθρωπιστικής και Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας του Saybrook University.
 
Ως βιογράφος της Natalie Rogers, ένας από τους επαγγελματικούς της στόχους είναι η καταγραφή και ανάδειξη της δουλειάς της Rogers και διάδοση της κληρονομιάς και διδασκαλίας της σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Sue Ann δημιούργησε και παρέδωσε από κοινού με την Natalie Rogers, προγράμματα PCEAT για φοιτητές ψυχολογίας, εκπαιδευτικούς, συμβούλους και επαγγελματίες υγείας από όλο τον κόσμο. 
 
Ολοκλήρωσε επίσης μια Μετα-Διδακτορική έρευνα μέσω υποτροφίας στο AgeSong του San Francisco όπου χρησιμοποίησε την PCEAT με κοινότητες τρίτης ηλικίας, συμπεριλαμβανομένων διαγνωσμένων ασθενών με Αλτσχάιμερ. Συγχρόνως της δόθηκε η δυνατότητα να παραδώσει διάφορα εργαστήρια με βάση την PCEAT, για μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Santa Clara, για ομάδες πνευματικότητας γυναικών, για παιδιά και εφήβους σε πένθος και άλλους.
 
Για πρώτη φορά, μεταφέρει στην Ευρώπη, σε συνεργασία με το ICPS, το Πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Θεραπείας μέσω Εκφραστικών Τεχνών στο οποίο είναι επικεφαλής εκπαιδεύτρια τόσο στην εξ αποστάσεως όσο και στην δια ζώσης εκπαίδευση.
 
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Εκφραστικές Τέχνες
Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2006-2010
  Ph.D. στην Ψυχολογία
  Saybrook University, USA
 • 2003-2005
  M.A. Ψυχολογίας
  Saybrook University, USA
 • 2004-2005
  Certificate in Expressive Arts for Healing & Social Change
  Saybrook University, USA
 • 1992-2000
  Executive Leadership Program
  HECHT AND ASSOCIATES, SUNNYVALE, USA
 • 1974-1979
  B.A. Ψυχολογίας
  University of California Santa Cruz, USA
Εγγραφείτε στο Newsletter μας