Προσωπικό

Έρρικα Μακρή
B.Sc., Pg. Dip., M.Sc.

Η Έρρικα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτη Βαρβακείου. Έκανε σπουδές χορού στη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και απέκτησε Diploma στο London Academy of Dancing.  Παρακολούθησε σεμιναριακούς κύκλους χοροθεραπείας και 
εκπαιδεύτηκε ως ηθοποιός στη  Δραματική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα παρακολούθησε τη Σχολή Αρχαίου Δράματος Ασπασίας Παπαθανασίου. 

Η Έρρικα εργάστηκε στο Εθνικό θέατρο, σε ΔΗΠΕΘΕ, σε ιδιωτικούς θιάσους και στη τηλεόραση.  Συνέχισε τις σπουδές της στη Παιδαγωγική θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού με τριετή φοίτηση. Εργάστηκε με παιδιά και ενήλικες ως εμψυχώτρια μέσω θεατρικού παιχνιδιού.  Δημιούργησε τη καλλιτεχνική ομάδα Ονειροποιοί. 
Το 2005 ξεκίνησε εκπαίδευση στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική στο ICPS. Ολοκλήρωσε το 2008 το Post Graduate Diploma in Person-Centred Counselling από και το 2016 ολοκλήρωσε το  MSc in Person-Centred Counselling, University of Strathclyde. 
 
Από το 2009, εργάζεται ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας  και ως εκπαιδεύτρια/εμψυχώτρια/διευκολύντρια σε βιωματικές ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, μέσω των τεχνών. Έχει συνεργαστεί με το ΚΕΘΕΑ, με το Σχολείο Παιχνιδιού, με δομές συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
 
Από το 2016 δημιούργησε το κέντρο τεχνών και ψυχοθεραπείας, Arts & Therapy. Εξειδικεύεται στη συμβουλευτική ψυχοθεραπεία δημιουργών και καλλιτεχνών. 
 
Τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα δημιουργικής γραφής. Συνεχίζει να εκπαιδεύεται, να ερευνά  και να αναζητά τους δημιουργικούς δρόμους που παντρεύονται η προσωποκεντρική προσέγγιση στη θεραπεία με τις τέχνες.
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Συμβουλευτική
Art & Play Therapy
Προσωπική Ανάπτυξη
Δημιουργική Γραφή

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2016
  M.Sc. στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική
  University of Strathclyde, UK (ICPS)
 • 2003-2008
  Pg. Diploma στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική
  University of Strathclyde, UK (ICPS)
 • 1999-2001
  Σχολή Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού-Παιδαγωγικής Θεάτρου, Λάκη Κουρετζή.
 • 1990-1993
  Πτυχίο Δραματικής Σχολής Αθηνών
  Δραματικής Σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74