Προσωπικό

Mohammad Vahedi
Pg. Dip., HND, M.Sc., ECP

Ο Mohammad γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα 16 του χρόνια στην Τεχεράνη. Από την ηλικία των 16 και μετά ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει εργαστεί σε οργανώσεις για την Παιδική Προστασία ως Επιστημονικά Υπεύθυνος και Συντονιστής Δομών Φιλοξενίας Παιδιών, όπως τα Παιδικά Χωριά SOS και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης. Έχει συνεργαστεί με  οργανώσεις στον τομέα της Προστασίας και Ένταξης των Αιτούντων Ασύλου, Τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Προσφύγων και Ασυνόδευτων Ανήλικων όπως οι Caritas Hellas, Caritas Athens, ΚΕΘΕΑ MOSAIK, PRAKSIS, Φόρουμ Προσφύγων και Κιβωτός του Κόσμου.
 
Εργάζεται ιδιωτικά στο κέντρο της Αθήνας και προσφέρει ατομικές συνεδρίες ως Προσωποκεντρικός Σύμβουλος.
 
Είναι κάτοχος του Higher National Diploma in Psychology και του Professional Diploma in Counseling and Counseling skills, και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση του ICPS σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Strathclyde (Master of Science in Person – Centred Counselling & Psychotherapy). Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας από την European Association for Psychotherapy.
 
Άρθρα
 
Παπαδάτου Δ., Τσελεπή Ν., Βαλλίδης Α., Χατζηθανάση Β., Καζάκου Μ., Δελβερίδης Χ., Αρβανιτάκη Δ., Παπαστυλιανού Δ., Λαμπροπούλου Ε. και Vahedi M., (2019). Κατευθυντήριες οδηγίες για καλές πρακτικές για τη διαχείριση του Στρες για εργαζόμενους που στηρίζουν ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες. «Μέριμνα» Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο. Αθήνα. ISBN: 978-618-84458-0-2.

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία
Παιδική Προστασία
Ομάδες Συνάντησης
Συμβουλευτική Εξαρτήσεων
Θεραπευτική Σχέση

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2019-2022
  Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας - ECP
  European Association for Psychotherapy
 • 2016-2019
  M.Sc. in Person-Centred Counselling & Psychotherapy
  University of Strathclyde (ICPS), UK
 • 2012-2014
  Higher National Diploma in Psychology
  Pearson Edexcel
 • 2010-2011
  Pg. Diploma in Counselling & Counselling Skills
  Pearson Edexcel
Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74