Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Η Ζωή στο ICPS

Free Coaching Sessions

Στις 30/6/2018 πραγματοποιήθηκαν στο Κολλέγιο οι καθιερωμένες συνεδρίες που προσφέρονται δωρεάν από τους τελειόφοιτους του προγράμματος «Triple Certificate in Coaching» στους σπουδαστές των Τμημάτων Ψυχολογίας & Συμβουλευτικής.
 
Οι σπουδαστές - coachees πραγματοποίησαν ωριαίες συνεδρίες με αντικείμενο την επίλυση θεμάτων που τους προβληματίζουν, όπως η ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία, η διαχείριση του χρόνου και η ιεράρχηση στόχων και αναγκών. Μέσα από τις συνεδρίες καταφέραν να αποσαφηνίσουν τους στόχους τους -βραχυπροθέσμους και μακροπρόθεσμους-  όπως και να σχεδιάσουν το πλάνο για την υλοποίησή τους. Επίσης, οι συνεδρίες έδωσαν το έναυσμα για να εντοπίσουν τα δυνατά και μη στοιχεία τους, κατανοώντας περισσότερο την προσωπικότητά τους και τον ίδιο τους τον εαυτό.
 
Οι συνεδρίες αυτές είναι επωφελείς όχι μόνο για τους coachees, αλλά για τους coaches που σε ένα ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον αποκτούν ώρες πρακτικής, δοκιμάζουν και διευρύνουν τις μεθόδους που έμαθαν και διαμορφώνουν το δικό τους προσωπικό στυλ καθοδήγησης. Οι συνεδρίες των αποφοίτων του Coaching προς τους φοιτητές του Κολλεγίου είναι καθιερωμένες πια ως μία από τις παροχές του Κολλεγίου προς τους φοιτητές και αναμένεται να διεξαχθούν και πάλι στη διάρκεια της επομένης ακαδημαϊκής χρονιάς.
 
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας