Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Η Ζωή στο ICPS

Τελετή Αποφοίτησης 2011

  • 29/06/2011
  • 19:00

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Roof Terrace του Κολλεγίου η Αποφοίτηση του 2011.

Σε μια λιτή και ζεστή τελετή, αποφοίτησαν πάνω από 80 σπουδαστές των Τμημάτων Συμβουλευτικής και Ψυχολογίας, λαμβάνοντας τα αντίστοιχα πτυχία/μεταπτυχιακά από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του Central Lancashire και του Strathclyde. Παρόντες στην τελετή ήταν υπερήφανοι γονείς, συγγενείς και φίλοι των σπουδαστών, αλλά και το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του ICPS.

Παρόντες, επίσης, γνωστοί επαγγελματίες του χώρου της Ψυχολογίας/Ψυχικής Υγείας, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που συνεργάζονται ήδη με τους αποφοίτους του Κολλεγίου, εκπρόσωποι άλλων Κολλεγίων, αλλά και Καθηγητές Ελληνικών Δημοσίων Πανεπιστημίων, που αναγνωρίζουν το επίπεδο και την ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρει το Κολλέγιο στα προγράμματά του τα τελευταία 22 χρόνια.

Τους αποφοίτους και το Κολλέγιο, τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης.

Την απονομή πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ιδρύματος, κα Πόλλυ Ιωσηφίδη και η Αντιπρόεδρος Δρ Άννα Μαρίνα Ιωσηφίδη, ενώ ο Διευθυντής Διοίκησης κ. Κωνσταντίνος Παππάς έδωσε στους παρευρισκομένους ένα στίγμα του οράματος και των επερχόμενων δραστηριοτήτων του οργανισμού, αλλά και των μεθόδων με τις οποίες το ICPS στηρίζει τους αποφοίτους του. Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκαν η δραστηριοποίηση του Συλλόγου Αποφοίτων του ιδρύματος, προκειμένου να υπάρξουν εντονότερες και συστηματικές διασυνδέσεις με την αγορά εργασίας, η διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων για την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων που να ανταποκρίνονται στην Ελληνική αγορά, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την οικονομική κρίση, αλλά και η δημιουργία εσωτερικού ηλεκτρονικού δικτύου και forum, ειδικά, για τους αποφοίτους.

Ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία στους αποφοίτους μας!

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας