Τελευταία Νέα

Βραβεία Φοιτητικής Αριστείας 2018

Το 2017, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS  έκανε πραγματικότητα μία ιδιαίτερη επιθυμία των ιδρυτών του Κολλεγίου, του Ιούλιου και της Πόλλυς Ιωσηφίδη – την απονομή των Βραβείων Φοιτητικής Αριστείας. 
 
Η διάκριση αυτή έχει ως σκοπό την ανάδειξη φοιτητών, οι οποίοι επέδειξαν αξιοσημείωτη πρόοδο όχι μόνο στις ακαδημαϊκές τους υποχρεώσεις, αλλά και στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους, μέσα από την ακαδημαϊκή τους πορεία στο Κολλέγιο! Έτσι, για δεύτερη χρονιά, το ICPS απένειμε βραβεία σε 3 αποφοίτους, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την πρόοδο και ανέλιξή τους, καθώς και με την ξεχωριστή τους προσωπικότητα!
 
Το βραβείο «Outstanding Academic Achievement Award – Ιούλιος Ιωσηφίδης» παρέλαβε η κα. Ιωάννα Γκολφινοπούλου, το οποίο απένειμε η Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας του Κολλεγίου, Δρ. Μαρίνα Ιωσηφίδη. Η κυρία Γκολφινοπούλου αποτελεί πρότυπο ακαδημαϊκής εξέλιξης και ανάπτυξης, αφού κατάφερε να διακριθεί στις εργασίες, στις εξετάσεις, αλλά και στις έρευνες που έπρεπε να εκπονήσει. Η ανοδική της πορεία συνεχίστηκε και μετά το πέρας του προπτυχιακού της προγράμματος, καθώς όχι μόνο παρακολούθησε επιτυχώς το Μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία, αλλά παρέλαβε τον μεταπτυχιακό της τίτλο με Distinction!
 
Το δεύτερο βραβείο «Exceptional Personal Development Award», το οποίο δόθηκε από την Δρ. Μαρίνα Ιωσηφίδη, φέρει το όνομα της Πόλλυς Ιωσηφίδη, και φέτος απονεμήθηκε για να τιμήσει μια φοιτήτρια, η οποία ακολούθησε ένα ιδιαίτερο ταξίδι ζωής και προσωπικής ανάπτυξης καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της στο Κολλέγιο. Η Άρτεμις Μπλατσή, παρά τις δυσκολίες και τις προσωπικές της αμφιβολίες που έκαναν το δρόμο της επιτυχίας δύσκολο, ανταποκρίθηκε στις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις και έλαβε μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο προπτυχιακό τμήμα της Ψυχολογίας. Θέλοντας όμως να ξεπεράσει κι άλλο τον εαυτό της, έχει ήδη ξεκινήσει την εκπαίδευσή της στο Μεταπτυχιακό της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, και ήδη εξελίσσεται σε μια θαρραλέα και τρυφερή θεραπεύτρια. 
 
Το τρίτο βραβείο φέρει τον τίτλο «Outstanding Effort & Commitment Award – Jane Hutchinson» και για το 2018 απένειμε η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Κολλεγίου, Δρ. Ειρήνη Καρακασίδου. Το βραβείο αυτό έχει ως πρόθεση την επιβράβευση ενός φοιτητή, που επέδειξε απίστευτη δέσμευση απέναντι στις σπουδές του. Το βραβείο για το 2018 παρέλαβε ο κος Βασίλειος Αντωνόπουλος, ο οποίος με εξαιρετική επιμονή και ζήλο για γνώση και μάθηση, δύναμη και θέληση, ερχόταν από την επαρχία, όπου διαμένει, για να παρακολουθήσει την εκπαίδευση, και επέστρεφε μετά την λήξη του μαθήματος καθημερινά, έτσι ώστε να βρίσκεται δίπλα στη οικογένεια του, ενώ ξαναερχόταν την επόμενη ημέρα για να παραστεί στο επόμενο μάθημα.
 
Εμείς μόνο υπερηφάνεια αισθανόμαστε που έχουμε στις αίθουσές μας τέτοιους Ανθρώπους να μας τιμούν με την επιλογή τους. 
 
Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τον πιο δυναμικό και αξιόπιστο εκπαιδευτικό οργανισμό στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες στην Ευρώπη. Και οι φοιτητές μας είναι η πιο λαμπρή απόδειξη της πραγμάτωσής του.
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74