Τελευταία Νέα

Graduation 2018

Η ακαδημαϊκή χρονιά έκλεισε με το ωραιότερο πάρτι της χρονιάς, το πάρτι της αποφοίτησης!
 
Στις 27 Ιουνίου 2018, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ICPS πραγματοποίησαν την τελετή αποφοίτησης των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, και επαγγελματικών προγραμμάτων, στον πολυχώρο Αθηναΐς στο Βοτανικό.
Πρωταγωνιστές της λαμπρής και ιδιαίτερης εκδήλωσης ήταν οι σπουδαστές, οι οποίοι παρέλαβαν τα πτυχία τους από καταξιωμένους εκπαιδευτές του Κολλεγίου και διακεκριμένα άτομα του χώρου της Ψυχολογίας. Χαρακτηριστικά, τα πτυχία του προπτυχιακού προγράμματος Ψυχολογίας δόθηκαν από τον Πρόεδρο του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Δρ. Παναγιώτη Κορδούτη, ενώ για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Παιδοψυχολογία, τα πτυχία απένειμε η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Κολλεγίου, Δρ. Ειρήνη Καρακασίδου. Η απονομή του μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία της Υγείας πραγματοποιήθηκε από την καθηγήτρια, κα Κέλλυ Σταυροπούλου, ενώ η Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας του Κολλεγίου, Δρ. Μαρίνα Ιωσηφίδη, απένειμε τα πτυχία των τμημάτων Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας του Κολλεγίου και Κέντρου Δία Βίου Μάθησης - Postgraduate Diploma in Person-Centred Counselling & Psychotherapy, Master of Science in Person-Centred Counselling & PsychotherapyEuropean Cetificate of Psychotherapy. Η κα. Κλαίρη Πετράκη, Γενική Διευθύντρια της Pearson Hellas, πραγματοποίησε την απονομή του Certificate in Relationship Counselling for Couples που προσφέρει το ΚΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την Pearson, του Diploma in Therapeutic Counselling, καθώς και την απονομή του Diploma in Children with Learning Difficulties. Η απονομή των πτυχίων ολοκληρώθηκε με την απονομή του Triple Certificate in Coaching με την πιστοποίηση της American Management Association, της CCU και της MDI. Ο Life Coach και εκπαιδευτής του Κολλεγίου, κος Ελευθέριος Κατσιμάνης, παρέδωσε στους φοιτητές τα πιστοποιητικά τους.
 
Παράλληλα, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS απένεμε βραβεία σε διακεκριμένους φοιτητές και συνεργάτες του. Το βραβείο Outstanding Academic Achievement “Julius Iossifides” δόθηκε στην Ιωάννα Γκολφινοπούλου, απόφοιτη Παιδοψυχολογίας. Το βραβείο Exceptional Personal Development “Polly Iossifides” απονεμήθηκε στην Άρτεμις Μπλατσή, απόφοιτη του Προπτυχιακού Ψυχολογίας, ενώ το βραβείο for Outstanding Effort & Commitment “Jane Hutchinson” παρέλαβε ο Βασίλειος Αντωνόπουλος, εκπαιδευόμενος στο Triple Certificate in Coaching. Παράλληλα, η Δρ. Μαρία Κεφαλοπούλου τιμήθηκε με το Distinguished & Inspiring Professor Award.
 
Κομβικό σημείο - Highlight της τελετής αποτέλεσε η ομιλία της κα. Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς, η οποία έχει ολοκληρώσει το Postgraduate Certificate στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και η ομιλία του κύριου Αλέξανδρου Παπάγου, Προέδρου του οργανισμού «Gordon Hellas» και εκπρoσώπου της «Gordon Training International» στην Ελλάδα. Τόσο η κα. Αντωνάκου όσο και ο κος Παπάγος μίλησαν για την επαγγελματική τους πορεία μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο Κολλέγιο, και παρότρυναν όλους να μην παύσουν να επιδιώκουν την υλοποίηση των ονείρων τους.
 
Το κλίμα χαράς και συγκίνησης κορυφώθηκε όταν οι απόφοιτοι, πλέον, του Κολλεγίου πέταξαν τα καπέλα τους στον αέρα, γιορτάζοντας έτσι την επιτυχία τους! Αν υπάρχει μια φράση για να συνοψίσει τα όσα ειπώθηκαν από παλιούς και νεότερους αποφοίτους, καθώς και συνεργάτες και φίλους του Κολλεγίου,  θα ήταν ότι η οικογένεια του ICPS λειτουργεί με γνώμονα την εξέλιξη των μελών της και σε αυτό το πλαίσιο τα βοηθά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
 
Όλοι εμείς στο ICPS νιώθουμε συγκίνηση, υπερηφάνεια και ικανοποίηση για τον καθένα ξεχωριστά! Δίνουμε από καρδιάς συγχαρητήρια στους σπουδαστές αλλά και τις οικογένειες και τους φίλους που ήταν συνοδοιπόροι στη διαδρομή τους. 
Να είστε υπερήφανοι πρώτα και κυρίως εσείς για τον εαυτό σας και αυτό που πετύχατε! Ευχόμαστε η διαδρομή που ξεκινάει από εδώ και πέρα να είναι γεμάτη ευτυχία και ζεστασιά, όπως ακριβώς εκείνο το απόγευμα.
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74