Τελευταία Νέα

ICPS: Career event 25/5/2018: Open Day για σπουδαστές και αποφοίτους

Η σχέση και η αλληλεπίδραση του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS και των σπουδαστών του δεν περιορίζεται στο εκπαιδευτικό κομμάτι αλλά εκτείνεται και σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία και την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. 
 
Έτσι, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS θα διεξάγει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου ένα Career Event με στόχο να κατατοπίσει φοιτητές και αποφοίτους σχετικά με τη συνέχιση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους πορείας.
 
Στο Career Event, θα παραβρεθούν και επαγγελματίες που θα βοηθήσουν τους παρευρισκόμενους στο να εξασκηθούν σε στρατηγικές αναζήτησης εργασίας και σε τεχνικές σύνταξης ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού. Επίσης, θα γίνουν προσομοιώσεις συνεντεύξεων επιλογής προσωπικού ενώ οι σπουδαστές και απόφοιτοι θα εξετάσουν τις εναλλακτικές τους και για τη συνέχιση των σπουδών τους.
 
Στην εκδήλωση θα δώσουν το παρόν εκπρόσωποι φορέων Ψυχικής Υγείας με τους οποίους το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS χαίρει μακρόχρονης συνεργασίας όπως η ΠΕΨΑΕΕ, το κέντρο κοινωνικού διαλόγου της ΠΕΨΑΕΕ, τα Παιδικά Χωριά SOS,  η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», το Διεπιστημονικό Κέντρο Ψυχολογικής & Θεραπευτικής Υποστήριξης «Προνόηση».  Με τον τρόπο αυτό οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Κολλεγίου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους και να τους δώσουν το βιογραφικό τους σημείωμα.
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς  όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Κολλεγίου. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε γνώσεις, γνώμες, εμπειρίες αλλά και να απολαύσουμε δροσερά καλοκαιρινά εδέσματα!!
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74