Τελευταία Νέα

Κλήρωση Υποτροφιών

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS στηρίζει τη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη δίνοντας υποτροφίες για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019.
 
Έτσι, κατά τη διάρκεια του 2ου Spoudase Festival, έδωσε τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρθηκαν να συμμετέχουν σε κλήρωση και την Παρασκευή 25 Μαΐου δόθηκαν δύο υποτροφίες για το Προπτυχιακό Ψυχολογίας (B.Sc. in Psychology), μία για το Μεταπτυχιακό Παιδοψυχολογίας (M.Sc. In the Psychology of Child Development) και μία για το Μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένης Κλινικής Ψυχολογίας (M.Sc. in Applied Clinical Psychology).
 
Ανυπομονούμε να δεχτούμε τους νέους μας σπουδαστές και όλη η ομάδα του Κολλεγίου δεσμεύεται να τους βοηθήσει σε κάθε τους βήμα. Άλλωστε το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS κινείται εδώ και δεκαετίες με γνώμονα τον Άνθρωπο και στοχεύει στην ολόπλευρη καλλιέργεια της προσωπικότητας, στην Παιδεία και την Εκπαίδευση. 
 
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μπορείτε να δείτε εδώ.
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74