Τελευταία Νέα

Η δράση μας στο “SPOUDASE FESTIVAL"

Στις 19-20 Μαΐου 2018, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS  έδωσε δυναμικά το παρών στο 2ο “SPOUDASE FESTIVAL” στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Η ομάδα του ICPS δραστηριοποιήθηκε σε δύο ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα και απόλαυσε τη ζωντανή επαφή και επικοινωνία με τους παρευρισκόμενους στο φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα και δήλωσαν τα στοιχεία τους για να συμμετέχουν στην κλήρωση Υποτροφιών  και συγκεκριμένα για: 
 
Οι υποτροφίες που δόθηκαν αφορούσαν τα παρακάτω προγράμματα:
Οι νικητές θα ανακοινωθούν έπειτα από κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
 
Το ICPS πρωτοτύπησε και πάλι, με το ιδιαίτερα δημοφιλές, όπως αποδείχθηκε, «Happiness Corner». Στη «χαρούμενη γωνιά» μας, όσοι επιθυμούσαν, συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια και το τελικό σκορ έδειχνε σε ποιο ποσοστό απολαμβάνουν τη ζωή. Επίσης, το κάθε ερωτηματολόγιο οδηγούσε τελικά στο quote που εξέφραζε τον κάθε συμμετέχοντα.
 
Έτσι, η επαφή του ICPS με το κοινό ήταν άκρως εποικοδομητική και ευελπιστούμε, σε όσους μας εμπιστευθούν, να εμπνεύσουμε τις αξίες που ορίζουν και την εξέλιξη του ICPS:

Ακεραιότητα - Ειλικρίνεια - Καινοτομία - Διαφορετικότητα – Αυτοπεποίθηση 
 

 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74