Τελευταία Νέα

ΒΙΒΛΙΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

Η Ξένια Κούρτογλου, μία από τις πλέον επιτυχημένες ελληνίδες, και επί σειρά ετών φίλη αλλά και σπουδάστρια του Κολλεγίου ICPS, εξέδωσε ένα συναρπαστικό και πρακτικό βιβλίο με τίτλο: «H καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα». Το βιβλίο, που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τον καθένα μας, καθώς δείχνει δρόμους για «ασφαλείς και επιτυχημένες διαδρομές στον εργασιακό στίβο και στην προσωπική ζωή.» 
 
Η κα. Κούρτογλου, έχοντας ήδη μια λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία και καριέρα στον επιχειρηματικό κόσμο, ολοκλήρωσε το τριπλό πιστοποιητικό του Coaching στο ICPS και συνεχίζει με το Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία. Με την πορεία της δείχνει έμπρακτα σε όλους μας αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος του βιβλίου της,  ότι «Η καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα!».
 
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στις 12 Φεβρουαρίου στο Public Συντάγματος, όπου στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν δημοσιογράφοι, άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων αλλά και δεκάδες άνθρωποι που το έργο της Ξένιας τους έχει εμπνεύσει. Τη φοιτήτριά μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας στο Μεταπτυχιακό της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας, οι εκπαιδευτές της αλλά και ο Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Κωνσταντίνος Παππάς.
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.
 
Συγχαρητήρια Ξένια! Καλοτάξιδo! 
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74