Τελευταία Νέα

Δημοσίευση στο περιοδικό Psychology από φοιτήτρια του Bachelor Ψυχολογίας

Η απόφοιτος του Προπτυχιακού Ψυχολογίας του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS, Αρχοντία Μαντέλου, σε συνεργασία με την επιβλέπουσα καθηγήτρια της και μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας του Κολλεγίου Δρ. Ειρήνη Καρακασίδου, δημοσίευσαν στο περιοδικό Psychology την πτυχιακή εργασία της φοιτήτριας με τίτλο "The Effectiveness of a Brief Self-Compassion Intervention Program on Self-Compassion, Positive and Negative Affect and Life Satisfaction". Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Σκοπός της μελέτης που δημοσιεύτηκε ήταν να εξεταστεί η αποτελεσματικότητα ενός σύντομου προγράμματος εκπαίδευσης ατόμων στο να είναι συμπονετικοί απέναντι στον εαυτό τους και πως αυτό επιδρά στην ψυχική τους υγεία. Το Κολλέγιο ενθαρρύνει τους φοιτητές να δημοσιεύουν τις ερευνητικές του προσπάθειες καθώς αυτό βοηθάει στην διάδοση της γνώσης και στην προαγωγή της επιστήμης. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74