Τελευταία Νέα

Δημοσίευση μεταπτυχιακής διατριβής της φοιτήτριας του ICPS στο περιοδικό Quality of Life Research

Η απόφοιτος του Μεταπτυχιακού στην Ψυχολογία της Υγείας του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS, Ιωάννα Φανακίδου, σε συνεργασία με την επιβλέπουσα καθηγήτρια της μεταπτυχιακής της διατριβής και μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας του Κολλεγίου Δρ. Θεοφίλου Παρασκευή, δημοσίευσαν στο έγκριτο περιοδικό Quality of Life Research άρθρο με τίτλο "Mental health, loneliness, and illness perception outcomes in quality of life among young breast cancer patients after mastectomy: the role of breast reconstruction".
 
Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την εξαιρετική μελέτη, η οποία αφορά στη διερεύνηση της σχέσης μεταξύ της ψυχικής υγείας, της μοναχικότητας και των αντιλήψεων της ασθένειας με την ποιότητα ζωής και πραγματοποιήθηκε σε νεαρές ασθενείς που έχουν προβεί σε μαστεκτομή. Τέτοιου είδους δράσεις, οι οποίες προάγουν την επιστήμη της ψυχολογίας και τιμούν το πεδίο της έρευνας, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74