Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤO SCIENTIFIC RESEARCH PUBLISHING

Το Scientific Research Publishing (www.scirp.org), ο διαδικτυακός τόπος όπου δημοσιεύονται εργασίες από τον ακαδημαϊκό κυρίως χώρο, έκανε δεκτές και δημοσίευσε τις πτυχιακές εργασίες που διεξήγαγαν για την ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος του Κολλεγίου στην Ψυχολογία, η Άντυ Μαντέλου και η Στέλλα Γεωργακάκη.
Οι δύο φοιτήτριες, οι οποίες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους επέδειξαν ιδιαίτερα υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και ξεχώρισαν για την ωριμότητα και την ηθική τους, ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους με ακόμα μία διάκριση δημοσιεύοντας τις εργασίες τους. Και οι δύο συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους σε ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν δύο εξαιρετικές επαγγελματίες του χώρου. 
 
Mantelou, A. and Karakasidou, E. (2017) The Effectiveness of a Brief Self-Compassion Intervention Program on Self-Compassion, Positive and Negative Affect and Life Satisfaction. Psychology, 8, 590-610. doi: 10.4236/psych.2017.84038.
 
Georgakaki, S. and Karakasidou, E. (2017) The Effects of Motivational Self-Talk on Competitive Anxiety and Self-Compassion: A Brief Training Program among Competitive Swimmers. Psychology, 8, 677-699. doi: 10.4236/psych.2017.85044.
 
Τις διπλωματικές εργασίες επέβλεψε η Ειρήνη Καρακασίδου (Ph.Dc.), καθηγήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Κολλεγίου. Η ίδια έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε γνωστά περιοδικά από το χώρο της Ψυχολογίας. Κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι τα θετικά συναισθήματα ενώ ειδικεύεται στην υπαρξιακή ψυχοθεραπεία. Ο επαγγελματισμός της, η αφοσίωσή της στην επιστήμη της ψυχολογίας και η αγάπη της για τους φοιτητές της κατάφεραν να εμπνεύσουν τις δύο νεαρές ψυχολόγους και εκκολαπτόμενες επιστήμονες. 
 
Συγχαρητήρια και στις τρεις για την εξαιρετική δουλειά τους. Και εις ανώτερα!
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας