Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Επίσκεψη φοιτητών του Πανεπιστημίου VIAA Zwolle της Ολλανδίας

Είκοσι πέντε σπουδαστές από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου VIAA Zwolle της Ολλανδίας, με τη συνοδεία του υπεύθυνου καθηγητή, επισκέφτηκαν την πόλη της Αθήνας κάνοντας έρευνα σε φορείς σχετιζόμενους με την κοινωνική πρόνοια και εργασία. Επισκέφτηκαν οργανισμούς που ασχολούνται με την αντιμετώπιση και την υποστήριξη προσφύγων, αστέγων και εκδιδόμενων γυναικών. Σύγκριναν την κοινωνική πολιτική στους παραπάνω τομείς σε Ολλανδία και Ελλάδα. 
 
Οι σπουδαστές επέλεξαν για δεύτερη φορά το ICPS για να παρουσιάσουν με δημιουργικό τρόπο τα ευρήματα της ερευνάς τους μέσα από συγκινητικά βίντεο, παρουσία  των καθηγητών μας, των φοιτητών και του διοικητικού προσωπικού του κολλεγίου μας, δίνοντας την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε άτομα δύο διαφορετικών χωρών.   
 
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Πανεπιστημίου VIAA Zwolle της Ολλανδίας που επέλεξε να επισκεφτεί το ICPS στο πλαίσιο της έρευνάς της για τη λειτουργία των  κοινωνικών δομών στην Ελλάδα. 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας