Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Τo Πανεπιστήμιο του Central Lancashire, για ακόμα μια φορά, δεσπόζει στην κορυφή της λίστας των πανεπιστημίων όλου του κόσμου! Σήμερα, θεωρείται επισήμως το 5ο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Βρετανίας, καθώς κερδίζει και μια ακόμη διάκριση με την κατάταξή του  στο top 3,7% όλων των πανεπιστημίων του κόσμου από το Centre for World University Rankings.
 
Η άριστη συνεργασία του ICPS με το Πανεπιστήμιο σημειώνει φέτος 10 χρόνια επιτυχίας, με αποτέλεσμα την ενίσχυση των σπουδαστών μας σε όλα τα επίπεδα! Μάλιστα, στην έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς για τα Πανεπιστημιακά Προγράμματα του Κολλεγίου μας, ο Διευθυντής Κωνσταντίνος Παππάς  δηλώνει: 
 
«με τις πρωτοποριακές μεθόδους και τις καινοτόμες εκπαιδευτικές διαδικασίες, το Κολλέγιο θα συμβάλλει στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και την εξατομικευμένη ενίσχυση κάθε σπουδαστή ώστε να είναι σίγουρη η προσωπική του επιτυχία και η επαγγελματική του καταξίωση στην Ελλάδα και διεθνώς».
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας