Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Επικείμενη συνεργασία της Γέφυρα Ζώης με το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS

Στις 8 Μαΐου, ο Πρόεδρος του Σωματείου Γέφυρα Ζωής, Διονύσιος Γουράνιος, και η ομάδα του ICPS είχαν μια εξαιρετικά εμπνευσμένη και εμπλουτιστική συνάντηση στην οποία έθεσαν ισχυρές βάσεις για μια εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων!
 
Το ICPS, ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που εξειδικεύεται αποκλειστικά στις επιστήμες της Ψυχολογίας και της Συμβουλευτικής με καινοτόμα προγράμματα σπουδών στην παιδοψυχολογία, στις μαθησιακές δυσκολίες και την ανάπτυξη των παιδιών, ανέλαβε να προσφέρει τις γνώσεις και το ανθρώπινο δυναμικό του για να ενισχύσει το ιδιαίτερο και αξιόλογο έργο της Γέφυρας Ζωής, αποτελώντας ταυτόχρονα μια σπάνια εμπειρία ζωής για τους εκπαιδευόμενους του Κολλεγίου δίπλα στα παιδιά με διαφορετικότητα. Το έργο των εθελοντών της Γέφυρας αποτελεί παράδειγμα επαγγελματισμού στο χώρο της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής.
 
Πιστεύουμε στην πολύπλευρη παιδεία των φοιτητών μας και στον πλούτο που έχουν οι ανθρωπιστικοί κόσμοι. Αυτό είναι το όραμά μας, να ενδυναμώσουμε τους νέους επιστήμονες ώστε να στέκονται στον κόσμο με γνώσεις, συναίσθημα και τρυφερότητα. 
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας