Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" γράφει για το ICPS

  • 12/09/2010
Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής δημοσίευσε το Ειδικό Ένθετο Αφιέρωμα στην Εκπαίδευση, όπου αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:
 
ICPS: Εξειδικευμένο στις ανθρωπιστικές επιστήμες
 
Το κολλέγιο έλαβε εκ νέου Άδεια Λειτουργίας ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και προσφέρει σε συνεργασία με τα University of Strathclyde, University of Central Lancashire και European Association for Psychotherapy προγράμματα, όπως το Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, το Μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία, το Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας, το European Certificate in Psychotherapy και πολλά άλλα.
 
Σήμερα συγκεντρώνει στο προσωπικό του πάνω από πενήντα εξειδικευμένους επιστήμονες/ καθηγητές, οι οποίοι σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, δέσμευσης και διατήρησης μιας στηρικτικής κοινότητας μάθησης, εμπλουτίζουν με άρτιες επιστημονικές γνώσεις και μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία τα ξεχωριστά προγράμματα που προσφέρει το ίδρυμα. Χαρακτηριστική η δήλωση του ανεξάρτητου εξωτερικού εξεταστή, Δρος Paul Wilkins, Καθηγητή του Manchester Metropolitan University, για ένα από τα Μεταπτυχιακά του κολεγίου: «…πρόκειται για ένα άψογο, καλοσχεδιασμένο και άριστα εφαρμοσμένο πρόγραμμα το οποίο παραδίδεται από μια ομάδα επιστημόνων με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλη αφοσίωση…»  
 
Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του νέου νόμου για τα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης – Κολλέγια, αλλά και στις ανάγκες των προγράμματων σπουδών, το κολλέγιο στεγάζεται πλέον σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο σε μια ήσυχη, ασφαλή και γεμάτη πράσινο γειτονιά της Αθήνας, πολύ κοντά στη στάση του Μετρό Αγ. Αντώνιος. 
 
Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα για τη λειτουργία και νέων προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας