Τελευταία Νέα

H Εφημερίδα "Ημερησία" γράφει για το ICPS

  • 20/09/2010
Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 η εφημερίδα Ημερησία δημοσίευσε το Ειδικό Ένθετο Αφιέρωμα στην Εκπαίδευση, όπου αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:
 
Ένα Πρωτοποριακό Κολλέγιο Με Γνώμονα τον Άνθρωπο
 
Το ICPS, το εξειδικευμένο κολλέγιο στις ανθρωπιστικές επιστήμες, ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε πρωτοπορεί με τον σχεδιασμό και τη λειτουργία ποιοτικών προγραμμάτων σπουδών σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα και επαγγελματικούς φορείς του εξωτερικού. 
Το κολλέγιο, πρόσφατα, έλαβε εκ νέου Άδεια Λειτουργίας ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και προσφέρει σε συνεργασία με τα University of Strathclyde, University of Central Lancashire και European Association for Psychotherapy προγράμματα όπως, το Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, το Μεταπτυχιακό στην Παιδοψυχολογία, το Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία της Υγείας, το European Certificate in Psychotherapy, το Πρόγραμμα «Ψυχολογία για μη-Ειδικούς» και πολλά άλλα. 
 
Σήμερα συγκεντρώνει στο προσωπικό του πάνω από πενήντα εξειδικευμένους επιστήμονες/καθηγητές, οι οποίοι σε ένα πλαίσιο ειλικρίνειας, δέσμευσης και διατήρησης μιας στηρικτικής κοινότητας μάθησης, εμπλουτίζουν με άρτιες επιστημονικές γνώσεις και μακροχρόνια επαγγελματική εμπειρία τα ξεχωριστά προγράμματα που προσφέρει το ίδρυμα. Χαρακτηριστική η δήλωση του ανεξάρτητου εξωτερικού εξεταστή, Δρος Paul Wilkins, Καθηγητή του Manchester Metropolitan University, για ένα από τα Μεταπτυχιακά του κολλεγίου: «…πρόκειται για ένα άψογο, καλοσχεδιασμένο και άριστα εφαρμοσμένο πρόγραμμα, το οποίο παραδίδεται από μια ομάδα επιστημόνων με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλη αφοσίωση…».
 
Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του νέου νόμου για τα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης – Κολλέγια, αλλά και στις ανάγκες των προγράμματων σπουδών, το ICPS στεγάζεται πλέον σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο σε μια ήσυχη, ασφαλή και γεμάτη πράσινο γειτονιά της Αθήνας, πολύ κοντά στη στάση του Μετρό Αγ. Αντώνιος. Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν τη δυνατότητα για τη λειτουργία και νέων προγραμμάτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Συγχρόνως, εξειδικευμένο προσωπικό του ICPS στηρίζει επιστημονικά την εταιρεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού Potential Management Development & Consultancy, η οποία προσφέρει σε επιχειρήσεις σύγχρονες και πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης προσωπικού, σε συνεργασία με την πολυεθνική Management Development Institute και το American Management Association. 
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74