Τελευταία Νέα

H Εφημερίδα "Real News" για το ICPS

  • 28/08/2011
Tην Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 η εφημερίδα Real News, σε αφιέρωμα για την Εκπαίδευση με τίτλο "Real Σπουδές - Οδηγός για Σωστές Επιλογές", αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:
 
Πτυχίο Ψυχολογίας απο το Εξειδικευμένο Κολλέγιο
 
Πρωτοπόρο στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, το Institution for Counselling & Psychological Studies, παρέχει ποιοτικά προγράμματα σπουδών στους τομείς της συμβουλευτικής, της παιδοψυχολογίας, της ψυχολογίας της υγείας και της ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, δίνει στους σπουδαστές τη δυνατότητα απόκτησης τίτλων σπουδών στον τομέα της Επικοινωνίας, της Εκπαίδευσης αλλά και της Καθοδήγησης (Coaching), που αφορά θέματα όπως τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την οικοδόμηση μιας δυναμικής και ισορροπημένης προσωπικότητας.
 
Σε συνεργασία με τα ισχυρότερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, το ICPS προσφέρει:
 
-Το εξειδικευμένο Bachelor of Science στην Ψυχολογία.
-Το μοναδικό στην Ελλάδα Master of Science στην Παιδοψυχολογία και Master of Science στην Ψυχολογία της Υγείας.
-Επιπλέον, το European Certificate in Psychotherapy, το μοναδικό πιστοποιημένο πρόγραμμα Προσωποκεντρικής Ψυχοθεραπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
-Master of Science στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Coaching.
 
Παράλληλα, παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα επαγγελματικά προγράμματα/ σεμινάρια στις Δεξιότητες Συμβουλευτικής, στην Επικοινωνία/Προσωπική Ανάπτυξη, στην Εφαρμοσμένη Παιδοψυχολογία και Συμβουλευτική Παιδιών κ.α.
 
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του δρος Paul Wilkins, Καθηγητή του Manchester Metropolitan University, για ένα από τα μεταπτυχιακά του Κολλεγίου: "... πρόκειται για ένα άψογο, καλοσχεδιασμένο και άριστα εφαρμοσμένο πρόγραμμα το οποίο παραδίδεται από μια ομάδα επιστημόνων με εξαιρετικές ικανότητες και μεγάλη αφοσίωση...".
 
Όσο για την πιστότητα των τίτλων σπουδών, οι σπουδαστές δεν θα έχουν ποτέ ανασφάλεια για τον εάν το πτυχίο τους θα αναγνωρίζεται στην αγορά εργασίας, αφού το Κολλέγιο λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας και τα προγράμματά του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν στην αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
 
Και το σημαντικότερο, μέσα στην οικονομική κρίση που διανύουμε, είναι ότι το Κολλέγιο διατηρεί, τα τελευταία τρία χρόνια, σταθερά και χαμηλά δίδακτρα σε όλα τα προγράμματα σπουδών. Επισκεφθείτε, λοιπόν, τώρα την ιστοσελίδα του (www.icps.edu.gr) ή καλέστε στο 210 6456565 και εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές προσφορές.
 
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

php74