Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Δελτίο Τύπου: Τριημερίδα "Ημέρες Ψυχολογίας" 2014

  • 05/06/2014

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS, ύστερα απο την επιτυχημένη διοργάνωση της τριημερίδας το 2013 ανακοινώνει την επιστημονική τριημερίδα "Ημέρες Ψυχολογίας" για το 2014.
 
Στην κρίσιμη αυτή εποχή, όπου η ψυχολογία της κοινωνίας επηρεάζεται από τις καθημερινές εξελίξεις αλλά και επηρεάζει τη διαμόρφωσή τους, αναμφισβήτητα βιώνουμε… Ημέρες Ψυχολογίας!

Προσκεκλημένοι κεντρικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του χώρου, ιατροί, ψυχολόγοι, σύμβουλοι, δημοσιογράφοι, παρουσιάζουν τη δική τους οπτική γωνία, σε ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που ενσωματώνει μια οπτική θετικής σκέψης-ψυχολογίας και περιλαμβάνει:

Θετική Σκέψη και Θετική Ψυχολογία, Ψυχική Ευρωστία, Στρες και Ψυχική Ανθεκτικότητα, Στρες και Υγεία, Χρόνια Ασθένεια και Μητρότητα, Κακοποίηση-Επιθετικότητα και Βία, Στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας στην Κρίση, Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, Ποιότητα Ζωής και Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής, Ψυχοκοινωνικοί Κίνδυνοι στην Εργασία, Παρακίνηση Εργαζομένων και πολλά άλλα.

Η τριημερίδα διεξάγεται 27-29 Ιουνίου 2014 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Μωραΐτη (Αλ.Παπαναστασίου & Αγ. Δημητρίου - Παλαιό Ψυχικό) και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου, φοιτητές και αποφοίτους των ανθρωπιστικών επιστημών ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων και στο ευρύ κοινό.
 
Την Κυριακή 29 Ιουνίου θα κληρωθούν 4 Υποτροφίες που θα καλύπτουν το 50% των διδάκτρων του ICPS για τα Πανεπιστημιακά του Προγράμματα. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα ανακοίνωσης της Τριημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής, επισκεφθείτε το www.psychologydays.com ή  τηλεφωνήστε στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS  210.64.56.565

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας