Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Ημέρες Ψυχολογίας: 4 Υποτροφίες

 • 08/06/2014

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του ετήσιου μεγάλου event Ψυχολογίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS θα κληρώσει τέσσερις υποτροφίες για τα προγράμματα που προσφέρει σε συνεργασία με Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα προσφέρονται:

 • 1 Υποτροφία για το πρόγραμμα Bachelor στην Ψυχολογία που προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire (UK).
 • 1 Υποτροφία για το πρόγραμμα Master στην Ψυχολογία της Υγείας που προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire (UK).
 • 1 Υποτροφία για το πρόγραμμα Master στην Παιδοψυχολογία που προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Central Lancashire (UK).
 • 1 Υποτροφία για το πρόγραμμα Master στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία που προσφέρεται σε συνεργασία με το Strathclyde University (UK).

 

Οι υποτροφίες αφορούν τη χρηματοδότηση κατά 50% των κύριων διδάκτρων σπουδών των ως άνω προγραμμάτων για πλήρη φοίτηση με έναρξη το Φθινόπωρο του 2014. Για την συμμετοχή στην κλήρωση πρέπει να αποστείλετε με email (psychologydays@icps.edu.gr) ή με Φαξ (210.64.54.982) την αίτηση Υποτροφίας την οποία θα βρείτε στη σελίδα αυτή απο την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και έπειτα. Επιπλέον πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στην Τριημερίδα. Τελική ημερομηνία αποστολής της συμπληρωμένης αίτησης υποτροφίας είναι η Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014 και ώρα: 17:00.

Κατεβάστε εδώ την αίτηση για τις Υποτροφίες

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

 1. Οι υποτροφίες για τα προγράμματα αφορούν το 50% των κύριων διδάκτρων σπουδών τα οποία καταβάλλει ετησίως ο σπουδαστής για το ICPS για την πλήρη φοίτηση του. Η εκάστοτε υποτροφία ΔΕΝ καλύπτει τα ποσά εγγραφής στο εκάστοτε Πανεπιστήμιο ανά έτος, καθώς και οποιοδήποτε άλλο προσωπικό έξοδο σπουδών, όπως π.χ. αγορά βιβλίων, μετακινήσεις κτλ. Για τα προγράμματα που διαρκούν πάνω από ένα έτος (δλδ: Bachelor στην Ψυχολογία και Master στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία) προκειμένου να συνεχιστεί η υποτροφία πέραν του πρώτου έτους σπουδών, στο δεύτερο και εν συνεχεία στο τρίτο έτος, ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει επιτύχει μέσο όρο βαθμολογίας, επιβεβαιωμένης από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο, της τάξεως του 60% και άνω στο πρώτο και δεύτερο έτος σπουδών αντίστοιχα.
 2. To ποσό της υποτροφίας θα πιστωθεί απευθείας στην καρτέλα διδάκτρων του κάθε δικαιούχου με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του στο πρόγραμμα σπουδών και εφόσον το πρόγραμμα σπουδών διεξάγεται από το Κολλέγιο ή/και συγκεντρώσει αρκετούς σπουδαστές ώστε να ξεκινήσει (σε διαφορετική περίπτωση η υποτροφία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με την αμέσως επόμενη έναρξη του σχετικού προγράμματος εφόσον αυτή υπάρξει). Ο δικαιούχος της υποτροφίας θα πρέπει να καταβάλει με την εγγραφή του στο πρόγραμμα το ποσό της εγγραφής στο Πανεπιστήμιο. Το υπόλοιπο 50% των κύριων διδάκτρων που του αναλογεί θα καταβληθεί είτε εφάπαξ μέχρι και την 31/10/2014 ή σε δόσεις κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία του Κολλεγίου με την τελευταία δόση να καταβάλλεται μέχρι την 30/12/2014. Τα παραπάνω θα ισχύουν αντίστοιχα και στα επόμενα έτη σπουδών.
 3. Στην περίπτωση όπου ο σπουδαστής δεν επιτυγχάνει τους στόχους διατήρησης της υποτροφίας για το επόμενο έτος, η υποτροφία ΔΕΝ θα ανανεώνεται και θα επανέρχονται τα δίδακτρα στις εκάστοτε τρέχουσες τιμές του Κολλεγίου.
 4. Οι υποτροφίες αυτές, δεν δύνανται να συνδυαστούν με οποιαδήποτε άλλη προσφορά, μείωση, έκπτωση ή διευκόλυνση που μπορεί κατά καιρούς να παρέχει το Κολλέγιο.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

 1. Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά και μόνο, νέους σπουδαστές του Κολλεγίου που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.
 2. Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν εγγραφεί και να συμμετάσχουν στην Τριημερίδα Ημέρες Ψυχολογίας 2014 που θα διεξαχθεί στις 27-29 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα.
 3. Οι δικαιούχοι των υποτροφιών δεν εξαιρούνται από τις γενικές απαιτήσεις εγγραφής στο πρόγραμμα σπουδών για τα οποίο λαμβάνουν την υποτροφία, όπως αυτές οι γενικές απαιτήσεις διαμορφώνονται και ανακοινώνονται από το Κολλέγιο και οι οποίες υπερισχύουν σε περίπτωση διαφοράς με τα παρακάτω. 
 4. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να συμμετάσχουν επιτυχώς σε προσωπική συνέντευξη με τους υπεύθυνους προγραμμάτων του Κολλεγίου. 
 5. Οι δικαιούχοι πρέπει να κατέχουν γνώση της Αγγλικής γλώσσας όπως ορίζεται από το εκάστοτε πρόγραμμα (π.χ. IELTS 6.0 και άνω) η οποία να πιστοποιείται επίσημα από ένα ή παραπάνω εκ των διεθνώς αποδεκτών πιστοποιητικών γνώσης αγγλικής γλώσσας, με ημερομηνία απονομής μικρότερη των 7 ετών. Εξαιρούνται όσοι έχουν ολοκληρώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή άλλες πανεπιστημιακές σπουδές σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα. Όσοι δεν κατέχουν κάποιο πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικών, θα ακολουθήσουν ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Κολλέγιο και θα δώσουν δωρεάν για το τέστ Αγγλικών του Κολλεγίου.

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας