Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

H Εφημερίδα "Real News" για το ICPS

  • 07/09/2014
Tην Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 η εφημερίδα Real News, σε αφιέρωμα για την Εκπαίδευση με τίτλο "Real Σπουδές - Ο δρόμος για την Επιτυχία", αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:
 
ICPS. Καριέρα χωρίς σύνορα 
 
Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS είναι το μοναδικό εξειδικευμένο αποκλειστικά στον χώρο των ανθρωπιστικών σπουδών και ειδικά της ψυχολογίας και εστιάζει στην εκπαίδευση και την κατάρτιση επαγγελματιών ψυχολόγων, ιατρών, κοινωνικών λειτουργών, εκπαιδευτικών κ.ά.
 
Σήμερα, πανεπιστήμια όπως το University of Central Lancashire, το πέμπτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στη Μεγάλη Βρετανία, και το University of Strathclyde, το «Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Χρονιάς» για το 2012-2013, σύμφωνα με τον διαγωνισμό The Awards, εμπιστεύονται στο ICPS μερικά από τα πιο αξιόλογα προγράμματα σπουδών τους. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Κολλεγίου Πόλλυ Ιωσηφίδη, το ICPS σε συνεργασία με το University of Central Lancashire προσφέρει τριετές Bachelor στην ψυχολογία, το μοναδικό μεταπτυχιακό Παιδοψυχολογίας στην Ελλάδα, και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Υγείας. Επιπροσθέτως σε συνεργασία με το University of Strathclyde, προσφέρει μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική.
 
Τα παραπάνω προγράμματα αναγνωρίζονται από επαγγελματικούς φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού όπως ο Βρετανικός Σύλλογος Ψυχολόγων και ο Βρετανικός Σύλλογος Συμβούλων και Ψυχοθεραπευτών, κάτι που επιτρέπει στους αποφοίτους να επιδιώξουν μια καριέρα χωρίς σύνορα , εξηγεί η Π. Ιωσηφίδη. Σε ό,τι αφορά τα δίδακτρα, σύμφωνα με την πρόεδρο του κολλεγίου, «είναι σταθερά από το 2007 και κατά 30% χαμηλότερα από τον αντίστοιχο μέσο όρο της αγοράς χωρίς "κρυφά" κόστη, με δυνατότητες για καταβολή σε πολλές δόσεις. Μάλιστα, στο bachelor εξασφαλίζουμε δωρεάν τα βιβλία στους σπουδαστές μας». 
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας