Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Εφημερίδα "Καθημερινή" για το ICPS

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 η εφημερίδα Καθημερινή, αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:

ΣΠΟΥΔΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Εδώ και 26 χρόνια το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS εξειδικεύεται στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και ειδικότερα στην Ψυχολογία, συνεργαζόμενο με το γνωστό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Central Lancashire. Μάλιστα, οι απόφοιτοι του Bachelor Ψυχολογίας έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων. Προσφέρεται επίσης το μοναδικό Master Παιδοψυχολογίας στην Ελλάδα που λειτουργεί για ένατη συνεχή χρονιά αλλά και Master στην Ψυχολογία Υγείας, με δυνατότητα εγγραφής στην ειδικότητα Ψυχολόγου Υγείας του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων.

Μια άλλη επιλογή είναι το ισχυρότερο βιωματικό Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία στην Ανατολική Ευρώπη, από το  κρατικό βρετανικό University of Strathclyde. Παράλληλα, το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του ICPS προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας, επαγγελματικά προγράμματα με πιστοποίηση από διεθνείς φορείς, τα προγράμματα του Συλλόγου American Management Association, ενώ μέσω της Potential/MDI, προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια και coaching σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη.

Η οικονομική πολιτική του ICPS προφανώς και ακολουθεί τις ιδιάζουσες συνθήκες της εποχής, μειώνοντας το κόστος των διδάκτρων και ρυθμίζοντας την αποπληρωμή τους ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε σπουδαστή. Επίσης παρέχει δωρεάν βιβλία στο Bachelor και οργανώνει τα προγράμματα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στον σπουδαστή να εργάζεται παράλληλα.

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας