Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" για το ICPS

  • 06/09/2015

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015 το ένθετο περιοδικό ΒΗMAGAZINO της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS εδώ και 26 χρόνια εξειδικεύεται στις ανθρωπιστικές επιστήμες και ειδικότερα στην ψυχολογία, προσφέροντας πρωτοπόρα προγράμματα στον τομέα της ψυχολογίας και των ειδικοτήτων της, αλλά και σε τομείς όπως το coaching, η επικοινωνία, η εκπαίδευση/μαθησιακές δυσκολίες, η ηγεσία κ.α.

Συνεργάζεται με το 5ο μεγαλύτερο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Central Lancashire, προσφέροντας:

  • Bachelor Ψυχολογίας, με δυνατότητα εγγραφής στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων.
  • Το μοναδικό Master Παιδοψυχολογίας στην Ελλάδα, που λειτουργεί για ένατη συνεχή χρονιά.
  • Master στην Ψυχολογία Υγείας, με δυνατότητα εγγραφής στην ειδικότητα ψυχολόγου υγείας του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων.

Επιπλέον, προσφέρει το ισχυρότερο βιωματικό Μεταπτυχιακό στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία  στην Ανατολική Ευρώπη από το κρατικό βρετανικό University of Strathclyde.

 

Παράλληλα, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του ICPS προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας, επαγγελματικά προγράμματα με πιστοποίηση από διεθνείς φορείς (μαθησιακές δυσκολίες, δεξιότητες συμβουλευτικής, προσωπική ανάπτυξη κ.α.), τα προγράμματα του Συλλόγου American Management Association, ενώ μέσω της Potential/MDI, προσφέρει εκπαιδευτικά σεμινάρια και coaching σε οργανισμούς και επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. 
 
To Κολλέγιο λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Παιδείας και τα προγράμματά του ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών Οδηγιών για την αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στην Ε.Ε. 
 
Ανταποκρινόμενο στις ιδιάζουσες συνθήκες της εποχής, το ICPS ακολουθεί οικονομική πολιτική με σαφή στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. 
 
Έτσι, πέρα από άλλες παροχές:
  •  Μειώνει το κόστος διδάκτρων. 
  • Ρυθμίζει την αποπληρωμή διδάκτρων με εναλλακτικές προσαρμοσμένες στις ατομικές δυνατότητες του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά. 
  • Παρέχει και φέτος δωρεάν  βιβλία στο  Bachelor. 
  • Οργανώνει τα προγράμματα με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει στον σπουδαστή να εργάζεται παράλληλα. 

 

Η διαδρομή του ICPS είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την θέσπιση και εξέλιξη της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας, στην Ελλάδα. Έτσι, στόχος και προτεραιότητα δεν είναι μόνο η παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, αλλά και η συμβολή στην προσωπική ανάπτυξη των σπουδαστών σε ένα στηρικτικό για αυτούς πλαίσιο. Σε αυτό είναι επικεντρωμένο όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του.
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας