Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Η Εφημερίδα "Espresso" για το ICPS

  • 24/09/2015
Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 η εφημερίδα Espresso, αναφέρθηκε στο ICPS ως εξής:
 
ICPS: ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ!
 
Αν θέλεις να σπουδάσεις ψυχολογία και να αποκτήσεις ένα ευέλικτο πτυχίο το οποίο δεν θα σε περιορίσει αποκλειστικά στο επάγγελμα του Ψυχολόγου, αλλά θα σου ανοίξει πόρτες και σε άλλους τομείς όπως διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, διαφήμιση και μάρκετινγκ, αθλητισμό, εκπαίδευση, εγκληματολογία κ.α., τότε η επιλογή σου δεν μπορεί να είναι άλλη από το Bachelor Ψυχολογίας που προσφέρει το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών – ICPS.
 
Με τη σιγουριά και την ποιότητα του 5ου μεγαλύτερου Πανεπιστημίου της Βρετανίας (University of Central Lancashire), με δωρεάν τα βιβλία σε όλα τα μαθήματα και στα 3 χρόνια σπουδών, με επίσημη πρακτική άσκηση αντίστοιχη των Ελληνικών ΑΕΙ, με επιπλέον εκπαίδευση και πιστοποίηση στη Συμβουλευτική και με μια «dreamteam» 25 εκπαιδευτών, το bachelor που προσφέρει το μόνο Κολλέγιο αποκλειστικά εξειδικευμένο στο αντικείμενο, θα σε βοηθήσει να χτίσεις το Μέλλον που σου Αξίζει!
 
Οι σπουδές σου στο ICPS περιλαμβάνουν εμπειρίες πολύ διαφορετικές από την τυπική εκπαίδευση μέσα σε τάξη ή σε αμφιθέατρο. Ατομικές και ομαδικές εργασίες, έρευνες στην κοινωνία, επισκέψεις σε φορείς και ιδρύματα, συμμετοχή σε συνέδρια και συμπόσια, παρουσιάσεις και δικτύωση στο μεγάλο ετήσιο event του ICPS «Ημέρες Ψυχολογίας», επίσκεψη και σεμινάρια στο Πανεπιστήμιο και πολλά άλλα.
 
Όλα τα παραπάνω με την οικονομική υποστήριξη και τις διευκολύνσεις που προσφέρει το Κολλέγιο σε όλους τους φοιτητές και τις οικογένειες τους. Επικοινώνησε τώρα μαζί μας στο 210.64.56.565. www.icps.edu.gr
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας