Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

ICPS-Υποτροφίες για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας (B.Sc. in Psychology )

  • 08/10/2015

4 Υποτροφίες

Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών-ICPS προσφέρει 4 υποτροφίες για το Προπτυχιακό Πρόγραμμα  Σπουδών στην Ψυχολογία (Bachelor in Psychology) σε συνεργασία με το University of Central Lancashire (UK).
 
Οι υποτροφίες αφορούν τη χρηματοδότηση κατά 50% των κύριων διδάκτρων σπουδών για πλήρη φοίτηση. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης και τη διεκδίκηση μιας από τις τέσσερις υποτροφίες είναι η 16η Οκτωβρίου 2015. 
 

Δικαιούχοι: 

  • Οι υποτροφίες αφορούν, αποκλειστικά και μόνο, νέους σπουδαστές του Κολλεγίου που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
  • Οι υποτροφίες θα δοθούν στους δικαιούχους με βάση οικονομικά κριτήρια.
  • Οι δικαιούχοι των υποτροφιών δεν εξαιρούνται από τις γενικές απαιτήσεις εγγραφής στο Πρόγραμμα Σπουδών, όπως αυτές οι γενικές απαιτήσεις διαμορφώνονται και ανακοινώνονται από το Κολλέγιο και οι οποίες υπερισχύουν σε περίπτωση διαφοράς με τα παρακάτω. 
  • Οι δικαιούχοι θα πρέπει να συμμετάσχουν επιτυχώς σε προσωπική συνέντευξη με τον Υπεύθυνο Σπουδών του Προγράμματος.
  • Οι δικαιούχοι πρέπει να κατέχουν πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (IELTS 6.0 και άνω), η οποία να πιστοποιείται επίσημα από ένα ή παραπάνω εκ των διεθνώς αποδεκτών πιστοποιητικών γνώσης αγγλικής γλώσσας, με ημερομηνία απονομής μικρότερη των 7 ετών. Εξαιρούνται όσοι έχουν ολοκληρώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση ή άλλες πανεπιστημιακές σπουδές σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στην αγγλική γλώσσα. 

 

Για την εξέταση της αίτησής σας για υποτροφία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγγραφών του Κολλεγίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6456564/5
 

Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας