Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS

Τελευταία Νέα

Διθυραμβική η Νέα Αξιολόγηση του External Examiner

  • 08/07/2008
Στο τέλος Ιουνίου 2008, επισκέφθηκε το ICPS ο External Examiner του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, το οποίο προσφέρεται σε συνεργασία με το University of Strathclyde.
 
Ο έλεγχος των προγραμμάτων εκείνων που προσφέρονται εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, από ανεξάρτητους εξωτερικούς εξεταστές, είναι μια παγιωμένη και επιτυχημένη πρακτική, η οποία σκοπό έχει να πιστοποιήσει ότι το επίπεδο σπουδών στο συνεργαζόμενο Κολλέγιο είναι ίδιο με αυτό στο μητρικό Πανεπιστήμιο.
 
O Dr Paul Wilkins, καθηγητής του Μητροπολιτικού Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, κατόπιν της επίσκεψης και συνάντησής του τόσο με το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του ICPS όσο και με τους σπουδαστές του συγκεκριμένου προγράμματος, απέστειλε στο University of Strathclyde και στο Quality Assurance Agency του Υπουργείου Παιδείας της Μεγάλης Βρετανίας, μια πραγματικά διθυραμβική αξιολόγηση.
 
Μεταξύ άλλων, αναφέρει: "Αν μη τι άλλο, οι σπουδαστές αυτού του προγράμματος παράγουν εργασία ανώτερου επιπέδου από τους σπουδαστές αντίστοιχων προγραμμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ικανότητά τους να κατανοούν με κριτικό τρόπο τη θεωρία, αλλά και να αξιολογούν κριτικά τη συμβουλευτική πρακτική, βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο". 
 

επιστροφή ...

Εγγραφείτε στο Newsletter μας