Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Προσωπικό

Κωνσταντίνος Κώτσης
M.D., M.Sc., Ph.D,

Ο Κωνσταντίνος είναι Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2003, ενώ το 2008 έλαβε από το ίδιο ίδρυμα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στην «Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική». Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παιδοψυχιατρικής  στην  Αθήνα  το 2010 και  το Φεβρουάριο του  2013 αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων περατώνοντας με «Άριστα» τη διδακτορική του διατριβή.
Από το 2015 είναι Επιμελητής Β’ Παιδοψυχιατρικής Ε.Σ.Υ., αρχικά στο Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο» και στη συνέχεια μέχρι και σήμερα στο Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας. Έχει εργαστεί επίσης το διάστημα 2012-2015 στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. (Κέντρο Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης) του Υπουργείου Παιδείας.
Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε ξενόγλωσσα peer-review περιοδικά και παράλληλα είναι κριτής (reviewer) σε επιστημονικά ξενόγλωσσα περιοδικά.
Έχει ειδικευθεί στη Θεραπεία Οικογένειας στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής.
 
Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ψυχοσωματικής Ιατρικής (EAPM- European Association of Psychosomatic Medicine), της Παιδοψυχιατρικής Εταιρείας Ελλάδος – Ένωσης Ψυχιάτρων Παιδιών και Εφήβων, και της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας (Ε.Ε.Σ.ΣΚΕ.Ψ.Ο.).
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Παιδοψυχιατρική
Κοινωνική Ψυχιατρική
Θεραπεία Οικογένειας

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2013
  Ph.D. Ψυχιατρικής
  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 • 2008
  M.Sc. στη Κοινωνική Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική
  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 • 2003
  M.D. Ιατρική σχολή
  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Εγγραφείτε στο Newsletter μας