Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Προσωπικό

Ελευθέριος Κατσιμάνης

Ο Ελευθέριος είναι επαγγελματίας Life Coach με πολυετή εμπειρία στον χώρο και ένας από τους 9 coaches που επιλέχθηκαν από το E.M.C.C για το solidarity coaching (coaching σε φιλανθρωπικές οργανώσεις).
 
Αρχικά σπούδασε σκηνοθεσία στην Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου, όμως πολύ σύντομα στράφηκε στις προκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου όσον αφορά στον τομέα του leadership και του training. Εργάστηκε για 12 χρόνια σε δύο επιχειρήσεις έχοντας λάβει το Certification in Executive Leadership από το Cornell University of New York, ενώ πολύ σύντομα κατέλαβε υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Μέσα στο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον όπου οι απαιτήσεις για υψηλές επιδόσεις είναι πολύ μεγάλες και έχοντας ήδη μία δεκαετή εμπειρία από αρκετά συστήματα προσωπικής ανάπτυξης, γνώρισε το Life Coaching.
 
Από το επιχειρηματικό coaching και την ενδυνάμωση των ανθρώπων στην επαγγελματική τους ζωή, πέρασε στο Life Coaching και στην υποστήριξη των ανθρώπων στις προκλήσεις της ζωής. Η πίστη του στις δυνατότητες του ανθρώπου τον οδήγησε σε μία πολυετή έρευνα, μελέτη και εφαρμογή του Life Coaching καθώς και στην έμπνευση και διαμόρφωση του δικού του Life Coaching Model ( 5 finger Life Coaching Model by Lefteris Katsimanis).
 
Εκπαιδεύτηκε στο Life Coaching από τον Steve Jones στο American University of N.L.P και είναι κάτοχος του certification in Life Coaching level 4 και του certification of N.L.P practitioner. Το όνομά του είναι καταχωρημένο στον διεθνή κατάλογο πιστοποίησης του πανεπιστημίου που υπάρχει στο επίσημο website.  
 
Επίσης έχει λάβει το πιστοποιητικό στο Life Coaching από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το certificate for beyond the critical thinking από το school of thinking, έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που εδρεύει στην Μελβούρνη, καθώς και το diploma in life coaching από το Athens Coaching Academy.
 
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του στο triple certificate in coaching στο ICPS College, με το οποίο συνεργάζεται ως εκπαιδευτής, όπου μεταξύ άλλων διδάσκει και το δικό του coaching model.
 
 
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Life Coaching
Προσωπική Ανάπτυξη
Ηγεσία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2016
  Triple Certificate in Coaching
  ICPS
 • 2011
  Diploma in Life Coaching
  Athens Coaching Academy
 • 2011
  Πτυχίο στο Life Coaching
  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
 • 2009
  Certification in Life Coaching Level 4
  American University of NLP
 • 2008
  Certification for the Beyond the Critical Thinking
  School of Thinking, Australia
 • 1997-1998
  Certification in Executive Leadership
  Cornel University, USA
 • 1993-1996
  Πτυχίο Κινηματογράφου & Τηλεόρασης
  Σχολή Λυκούργου Σταυράκου
Εγγραφείτε στο Newsletter μας