Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών - ICPS
(+30) 210 64 56 565

Προσωπικό

Ιωάννα Παπαδοπούλου,
B.Sc., Pg.Dip., M.Sc., ECP

Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές έζησε στο Παρίσι κάποια χρόνια και ασχολήθηκε με έρευνα σε διάφορα ιστορικά αρχεία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2001 και εργάστηκε ως φιλόλογος στον ιδιωτικό τομέα. Ειδικεύτηκε στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική στο ICPS και μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης άρχισε να εργάζεται ως σύμβουλος και ως διευκολύντρια σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης.
 
Συνεχίζει να εργάζεται ως φιλόλογος και παράλληλα ως σύμβουλος συνδυάζοντας δύο αγαπημένους της τομείς, την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική. Άλλωστε ένας τομέας ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εκείνη αποτελεί η συμβουλευτική σε εφήβους.  
 
Το 2016 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως εκπαιδευόμενη εκπαιδεύτρια/διευκολύντρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Προσωποκεντρικής Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας  του ICPS και πλέον ανήκει στο ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος Συμβουλευτικής. 
 

Δεξιότητες Εκπαιδευτή

Προσωποκεντρική Συμβουλευτική
Συμβουλευτική Εφήβων
Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης
Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία

Εκπαίδευση & Κατάρτιση

 • 2011
  Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας - ECP
  European Association for Psychotherapy
 • 2008-2011
  Pg. Diploma στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική
  University of Strathclyde (ICPS)
 • 1993-1994
  M.Sc. στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία
  University of Sorbonne, Paris 1
 • 1987-1993
  B.A. Ιστορίας
  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Για να στείλετε το σχόλιο σας, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και πατήστε το κουμπί 'Αποστολή'. Η συμπλήρωση των πεδίων με * είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας